Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » General » adidas swift run zwart Messages in this topic - RSS
10/11/2019 1:14:42 AM
jwyiacjt
Posts 3

adidas schoenen kopen dames Ergens tussen de adidas Ultra Boost en adidas NMD vind je de adidas Swift Run, een van de nieuwste trainers van adidas Originals. Een van de nieuwste paren die beschikbaar komen, is gekleed in een mix van Gray Three, Core Black en Medium Gray Heather. Met een gebreid bovenwerk met een instapkraag die bovenop een lichtgewicht demping zit en een flexibele rubberen buitenzool.

adidas schoenen heren zwart De Swift Run heeft een premium gebreid bovenwerk met de kenmerkende contrastgeborduurde details van de schoen op de voorvoet en voorvoet, geaccentueerd door de gelaste 3-streepjes. Het bovendeel wordt vervolgens bovenop een klassiek spuitgietgereedschap geplaatst met TORSION ® SYSTEM middenvoetinzetstuk voor pure atletische stijl uit de jaren 80. Trouw aan zijn ethos, is het een overtuigende mix van een archiefreferentie naar het merk met 3 strepen en progressieve ontwerpfilosofie.

adidas schoenen wit goedkoop Voor het ontwerp van de Swift Run hebben Primeknit adidas zich in de archieven verdiept en hun inspiratie gehaald uit enkele van de bekende hardloopstijlen van het merk. In ware vorm hebben de sportkledingreuzen het ontwerp echter opnieuw uitgevonden met moderne constructie en hoogwaardige materialen.

adidas swift run zwart Wandel de dag comfortabel door met de Adidas Swift Run-schoenen voor dames. Een sportieve sneaker voor dagelijks gebruik, deze schoppen hebben een rekbaar, sokachtig bovenwerk dat je voet omsluit voor een veilige pasvorm. De licht gevoerde EVA-middenzool biedt ondersteuning voor de hele dag dragen en de rubberen buitenzool zorgt voor grip op gladde oppervlakken. Wit paar adidas hardloopdesign met strakke en moderne details.

https://www.prijsam98.com/
pages: 1
|

Home » General » adidas swift run zwart