Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » General » nike epic react flyknit 2 Messages in this topic - RSS
10/18/2019 11:07:47 PM
od66makp
Posts 3

nike schoenen zwart wit De Epic React-lijn van Nike heeft misschien zijn debuut gemaakt als leverancier van hoogwaardige, lichtgewicht hardloopschoenen, maar nu gaat hij een wandeling maken langs de casual kant van het spectrum met een nieuw Epic React Phantom-silhouet voor alleen dames. De zachte en ondersteunende React-tussenzool / stevig doorschijnend rubber op de slijtvaste delen van de buitenzool is zeker inherent bekend aan elke Epic React-liefhebber, maar de bovenkant is waar dingen anders worden.

nike schoenen dames roze De veters zijn helemaal verdwenen, in plaats daarvan vervangen door een knus sokachtig wit Flyknit-bovenwerk, geaccentueerd door een gigantische zwarte geprinte Swoosh die hoog zit en de kraag helemaal omhelst van achilles tot enkel. Een beetje extra kleur wordt dan geleverd door een gele hielclip met paarse tape en een stevig fucsia plastic stuk direct onder de hiel voor een beetje extra ondersteuning, terwijl een finishing touch van branding wordt aangeboden op het treklipje van de tong.

nike schoenen blauw heren Als het tweede model in een van de populairste nieuwe hardlooplijnen van het Swoosh-merk, zijn de verwachtingen hoog voor de Nike Epic React Flyknit 2, de opvolger van de Nike Epic React Flyknit van 2018. Gelukkig lijkt de Epic React 2 zowel uit een oogpunt van prestaties als een uiterlijk te kunnen werken. Beide zijn even belangrijk, omdat de Epic React-lijn ook een favoriet is geworden onder de sportieve set.

nike epic react flyknit 2 De Nike Epic React Flyknit hardloopschoen voor dames biedt waanzinnig comfort dat zo lang meegaat als je kunt rennen. De Nike React-schuimdemping is responsief en toch licht, duurzaam en toch zacht. Deze aantrekking van tegenstellingen creëert een sensatie die niet alleen het gevoel van vooruitgaan verbetert, maar ook het rennen leuk maakt.

https://www.schoenensize.com/
pages: 1
|

Home » General » nike epic react flyknit 2