Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » General » adidas lxcon zwart rood Messages in this topic - RSS
10/27/2019 9:20:50 PM
r6k24xfv
Posts 3

adidas schoenen blauw dames Deze maand brengt adidas Originals een onderscheidend atletisch model terug in een moderne mutatie, waardoor het LXCON-silhouet ontstaat. Geïnspireerd door het ontwerp van zijn OG-iteratie, presenteert het LXCON-model iconische ontwerptaal in een eigentijdse context, waardoor het een van de meest opvallende schoenen van het jaar tot nu toe creëert.

adidas schoenen heren outlet De klassieke meshconstructie van de schoen is gestructureerd door een unieke TPU-kabel die loopt van de hiel naar de vamp, in combinatie met het geborduurde merk met 3 strepen om een ​​onorthodox vetersysteem te creëren. Contrasterende stiksels en gelaste details maken het plaatje compleet, afgewerkt met de opvallende adiPRENE-middenzool van het LXCON-model. Het resultaat is een schoen die de agressieve esthetiek van het verleden combineert met eigentijdse stijlaccenten, met als hoogtepunt een modern silhouet dat alleen uit het adidas-archief had kunnen komen.

adidas schoenen wit met groen Aangekomen in een zwart / wit en een omgekeerde wit / zwart, elk paar heeft een lichtgewicht gebreid mesh bovenwerk met kenmerkende plastic bies, een subtiel gestikte Three Stripes middenvoet overlay die verdubbelt als onderdeel van het vetersysteem, en een gedurfde grafische "LXCON" hit in wit of zwart aan de zijkanten. De Adiprene-tussenzool van elke schoen komt dan overeen met de kleur van de bovenkant voor de basis en gebruikt de secundaire kleur voor accenten richting de hiel.

adidas lxcon zwart rood Een perfecte inkapseling van het ethos van adidas tot nu toe, de LXCON OG neemt zijn retro-gelijkenis en dwarsboomt elke schijn van futuristisch - effectief alles doen wat zijn jongere, vernieuwde variatie niet heeft. Dikke, imposante silhouetten zijn echter grotendeels onaangeroerd met zijn esthetiek die het gevoel van zijn oorspronkelijke tijdperk duwt.

https://www.walkfootjoy.com/
pages: 1
|

Home » General » adidas lxcon zwart rood