Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » General » adidas yeezy boost 700 inertia Messages in this topic - RSS
10/29/2019 9:55:48 PM
ud3edotu
Posts 3

adidas schoenen zwart dames Het ontwerp dat de Yeezy 700-line-up in 2017 startte en aantoonbaar nog steeds als de beste colorway tot nu toe van het model is, de adidas Yeezy Boost 700 "Waverunner" is een moderne klassieker die grotendeels verantwoordelijk is voor het brengen van de dikke "dad-schoen" in de mainstream lexicon. Dit is echter niet alleen een heruitgave: deze keer zullen deze klassieke adidas Yeezys voor het eerst in volledige familiematen verkrijgbaar zijn. Dat betekent dat het niet uitmaakt of je voet gigantisch of klein is, er is hier een paar voor je.

adidas schoenen heren outlet In navolging van de "Inertia" colorway eerder deze maand vrijgegeven, hebben adidas en Kanye West nu een andere colorway van de YEEZY BOOST 700 V2 sneaker onthuld. De nieuwste release ziet de dikke loper gekleed in een "Hospital Blue" colorway, met verschillende blauwe tinten verschijnen over de bovenste en enige eenheid van de sneaker.

adidas schoenen wit met groen als opvolger van de onlangs uitgebrachte "Salt" Yeezy 700s, wil hij ook op de hoogte blijven van het schoeisel. De nieuwe colorway heeft grijze tinten, zowel stevig als zwak op het bovenste paneel, en maakt gebruik van flitsen van fel neon oranje op de tussenzool om een ​​krachtig contrast te bieden met de afgezwakte basiskleuren. Net als bij de 700, is de tussenzool gevuld met een royale ondersteuning over de volle lengte van de boost, terwijl een gebroken witte buitenzool arriveert om een ​​beetje meer detail te bieden.

adidas yeezy boost 700 inertia De adidas Yeezy Boost 700 van Kanye West, de sneaker die de trend van de "dikke papa-schoen" in de mainstream heeft geduwd, is een van de meest populaire silhouetten in de adidas Yeezy-line-up en zal binnenkort worden uitgebracht in een gloednieuwe "analoge" colorway. Oorspronkelijk onthuld in december, kiest dit kleurenschema voor een veel lichter palet dan eerdere Yeezy 700-releases, die de neiging hebben scherp te neigen naar het donkere en aardse einde van het spectrum. De 'Analog' grijpt in op die trend, en vliegt in plaats daarvan de lucht in met een bovenwerk dat lichte tonen combineert via zijn neutraal gekleurde suède overlays, crèmekleurig leer en witte mesh.

https://www.walkfootjoy.com/
pages: 1
|

Home » General » adidas yeezy boost 700 inertia