Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » nike air max 95 winter utility Messages in this topic - RSS
11/5/2019 7:46:03 PM
c7zngqba
Posts 3

nike schoenen dames blauw Het is 20 jaar geleden dat Nike voor het eerst de klassieke Air Max 95 debuteerde, die destijds een grote verschuiving betekende in de markt voor hardloopschoenen. Met zijn opvallende gegolfde ontwerp over het bovenste, gradiëntgrijze kleurenschema en heldere neon gele accenten, was het originele model een gedurfd, provocerend silhouet dat nog niet was voorafgegaan door een schoenen.

nike schoenen zwart kopen Er is veel dat kan worden gedaan op het gelaagde bovenwerk van de Air Max 95, maar soms gaat er niets boven een tijdloos kleurenschema, dus heeft Nike de door Sergio Lozano ontworpen sneaker uitgerust met een vertrouwde combinatie van alleen dames, roze, bruin en wit tonen voor het seizoen. De vier anatomisch geïnspireerde zijpanelen zijn gelijk verdeeld tussen suede en leer, waarbij de bovenste twee tan en koraal hebben, terwijl de onderste twee kiezen voor grimmig wit.

nike schoenen heren grijs De keel komt ook in de mix terecht, met wit gaas voor de basis, roze voor de veterlussen en een gewaagd hoog visueel reflecterend zilver voor de overlay. Meer reflecterende details dan siert de hiel om ervoor te zorgen dat deze Nike-schoenen 's nachts net zo zichtbaar zijn als overdag. Een witte tussenzool met roze Air Max-dempingseenheden en een zeilzool vervolledigen vervolgens de stylings.

nike air max 95 winter utility En in een poging om een ​​model met edelsteenversieringen uit de vroege jaren 2000 nieuw leven in te blazen, brengt Nike de Air Max 95 SC opnieuw terug in deze gloednieuwe zwarte en gele kleurstelling. Vergelijkbaar met de uitvoeringen die eerder dit jaar werden uitgebracht, behoudt het lifestyle-silhouet zijn palet vrij eenvoudig en kiest het voor een strakke driekleurige look die nauwe banden trekt met de beroemde Batman-superheld door gebruik te maken van de zwarte basis en gele accenten die aankomen op de Air Units, tongen en Swooshes met juwelen om het woord te voeren.

https://www.schoenensize.com/
pages: 1
|

Home » Announcements » nike air max 95 winter utility