Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » nike air max plus tn ultra blauw Messages in this topic - RSS
11/22/2019 9:09:37 PM
cxh86ral
Posts 3

nike air max schoenen dames Oorspronkelijk aan het begin van de eeuw op de markt gebracht, keert Nike's slanke Air Max Plus 3 voor het eerst ooit terug in 2019, en een van de kleuren die uit de archieven zijn opgegraven is de OG "Hyper Blue". twee decennia nadat het debuteerde, past de futuristische look van de Air Max Plus 3 goed bij Nike's voortdurende heropleving van de Maxes van de late jaren '90-vroege '00s, samen met andere silhouetten zoals de Air Max Tailwind IV en Air Max Deluxe voor een tweede moment in de kijker.

nike schoenen zwart wit De Nike Air Max Plus is geen onbekende in het verlenen van zijn silhouet aan experimentele gereedschappen, en heeft een overvloed aan verschillende make-overs doorgevoerd, van het toevoegen van verwijderbare Swooshes tot gedeconstrueerde zichtbare stiksels, tot het weergeven van "Script Swoosh" -logo's. Maar voor zijn volgende act wil de iconische loper zijn stijl naar een ander niveau tillen door een hele reeks klassiek gebruikte accenten samen te voegen en ze te combineren in één kleurstelling.

nike air max schoenen heren Koele blauwe verlopen - een nietje van de Plus-lijn sinds de allereerste Air Max Plus uitgebracht in 1998 - verschijnen op de meshbasis. Een gele Swoosh zorgt voor een beetje flair voordat de rest van het bovendeel snel wordt aangestuurd door een overvloed aan accenten en overlays. Zwart leer omringt de kraag en het spatbord, terwijl het kenmerkende detail wordt geleverd door een grote zwarte kunststof hielkooi, zelf verfraaid met rubberen blauwe accenten die opspringen vanaf de middenvoetschacht. Gele TN-badges verschijnen vervolgens op de middelste middenvoet en tong.

nike air max plus tn ultra blauw Nike brengt twee “Color Flip” iteraties van zijn Air Max Plus Tn-model uit. Het silhouet heeft gradiënttinten van groen, oranje en paars die zowel grijs als wit bovenwerk en zichtbare gekleurde luchtbellen sieren in de kenmerkende golvende zool van de sneaker. In deze colorway voegt Nike neon-tinten toe aan de plastic en lederen overlays van de Air Max Plus Tn en levert leuke designkenmerken zoals niet-overeenkomende en kleurcontrasterende tonglogo's en neon groene buitenzolen. Nike rondt het "Color Flip" -ontwerp af met Tn-logo op de achterkant, de binnenzool en de buitenzool en wijst op het Tuned Air-systeem van de schoenen.

https://www.footstijl.com/
pages: 1
|

Home » Announcements » nike air max plus tn ultra blauw