Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » General » Puma easy rider classic Messages in this topic - RSS
11/23/2019 12:01:38 AM
xnlb7g33
Posts 4

Puma schoenen dames roze Onlangs onthulden hun samenwerkingsmodellen met Vans en Converse, Billy's Tokyo verwelkomt nog een nieuwe toevoeging aan hun line-up van augustus met een verzameling van drie nieuwe Puma Suede Classic iteraties. Alle lage kleuren worden geblokkeerd op tweekleurige wijze, deze lage silhouetten komen aan in geschilderde rood / blauwe, marine / gele en zwart / rode kleurverhalen.

Puma schoenen zwart wit Vergelijkbaar met hun Jack Purcell-samenwerking focust de Japanse retailer hier opnieuw op opmerkelijke accenten en texturen. De suède body's zijn dapper gecontrasteerd via een dun leermateriaal aanwezig op de lacestays en laterale hielpanelen die deze klassiekers een verhoogd karakter geven. Standaard witte zijstrepen en middenzolen voltooien de stylings.

Puma schoenen heren blauw Het bovenwerk van zacht suède is volledig bedekt met "Peach Beige" - inclusief de Formstripe en veters. De zijkant, de hiel en de tong sieren het PUMA-logo in glinsterend metallic goud, wat een luxe touch geeft aan deze alledaagse sneaker. De hele unit bevindt zich bovenop een gestapelde, cleated zool - vergelijkbaar met die van de Fenty PUMA Cleated Creeper.

Puma easy rider classic De Puma Suede en Clyde keren terug naar relevantie en Puma hoopt dat er iets soortgelijks gebeurt met de Puma Easy Rider en Puma Whirlwind terwijl ze zich voorbereiden op hun terugkeer. Nu hoopt Puma dat de voormalige hardloopmodellen een van hun belangrijkste dingen worden in hun lifestyle-aanbod. Beide modellen zijn gemaakt van suede en nylon en krijgen subtiele updates om ze beter geschikt te maken voor de nieuwe eeuw. Verwacht dat een van die nieuwe updates een gloednieuw dempingssysteem zal zijn.

https://www.nicestijl.com/
pages: 1
|

Home » General » Puma easy rider classic