Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » General » Puma blaze of glory alife Messages in this topic - RSS
11/23/2019 12:05:01 AM
xnlb7g33
Posts 4

Puma sko mænd blå For nylig afsløret deres samarbejdsmodeller med Vans og Converse byder Billys Tokyo endnu en tilføjelse til deres August-lineup med en samling af tre nye Puma Suede Classic-iterationer. Alle farver blokeret på to-tonet måde, disse lav-top silhuetter ankommer malet i en rød / blå, marineblå / gul og sort / rød farvehistorier.

Puma sko sort dame I lighed med deres Jack Purcell kollaps fokuserer den japanske detailhandler igen på bemærkelsesværdige accenter og teksturer her. Ruskindskropperne kontrasteres med frimodighed via et skaleret lædermateriale, der er til stede på lacestays og laterale hælpaneler, hvilket giver disse klassikere en vis forhøjet karakter. Standard hvide sidestrimler og mellemsåler afslutter stylingen.

Puma sko hvid 2019 Den bløde ruskind øvre er fuldstændigt dækket af "Peach Beige" - inklusive formstripe og snørebånd. PUMA-mærket i skinnende metallisk guld, der pryder sidesiden, hælen og tungen, skaber et luxe touch til denne hverdagens sneaker. Hele enheden sidder på toppen af ​​en stablet, bundet sål - svarende til den fra Fenty PUMA Cleated Creeper.

Puma blaze of glory alife Puma ruskind og Clyde vendte tilbage til relevans, og Puma håber, at noget lignende sker med Puma Easy Rider og Puma Whirlwind, når de forbereder sig på at vende tilbage. Nu håber Puma, at de tidligere kørende modeller bliver et af deres hæfteklammer fra deres livsstilstilbud. Begge modeller er konstrueret af ruskind og nylon og får subtile opdateringer for at gøre dem mere passende til det nye århundrede. Forvent, at en af ​​disse nye opdateringer skal være et helt nyt dæmpningssystem.

https://www.nicestil.com/
pages: 1
|

Home » General » Puma blaze of glory alife