Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » General » nike m2k tekno dames Messages in this topic - RSS
11/24/2019 7:57:32 PM
yvn3fqju
Posts 3

nike schoenen roze 2019 De Air Monarch, het is geen verrassing dat deze retro sneaker uit de jaren 90 terugkeert met een upgrade. De M2K Tekno heeft een serieuze uitstraling en is een no-nonsense keuze met een gebeeldhouwde tussenzool om je stijl voort te stuwen. Of je nu deel uitmaakt van de sneakerhead-menigte of de mode-elite, de radicaal moderne M2K Tekno-trainer is voor jou.

nike schoenen zwart wit De gepatenteerde Volt-tonen van Nike komen overal in elk onderdeel en elk detail aan, hoewel verschillende structuren en ingewikkelde lambrisering voorkomen dat het paar te monotoon wordt. Naast de gebruikelijke lederen constructies is een reeks doorschijnende profiellagen, die doorschuiven naar een iets helderdere tint nylonachtig materiaal.

nike schoenen heren blauw De herfst is de perfecte tijd om een ​​nieuwe sneaker aan je rotatie te introduceren, en Nike heeft zojuist de perfecte trainer laten vallen om sombere dagen op te fleuren. De kenmerkende dikke M2K Tekno arriveert in een overwegend wit bovenwerk, geaccentueerd door kleurblokkering in groenblauw, bordeaux, roze en geel. Het silhouet heeft zijn klassieke dikke witte zool, met zichtbare details in groenblauw over de buitenzool.

nike m2k tekno dames De Nike M2K Tekno Gel, in wat nu een trilogie van levendige kleuren is geworden, komt misschien ten einde met een schema van verzadigde druiventonen. In wezen straalt elke detailstraal in uiterste verzadiging, zonder enige neutralen door de hele omvangrijke constructies. Gladde leersoorten langs de toebox, het doorschijnende profiel PVC en de licht glanzende nylon synthetische komen allemaal in dezelfde donkerpaarse tint met variantie alleen aankomen door de afwerking van hun specifieke materialen. Bodems hebben een kleine ijzige look maar zonder ver af te wijken van het totale palet en rugsteunen kiezen voor slechts een iets donkerdere tint, waarmee een reeks nederige toewijding wordt voltooid.

https://www.schoenensize.com/
pages: 1
|

Home » General » nike m2k tekno dames