Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » General » adidas x eric emanuel rivalry Messages in this topic - RSS
11/25/2019 9:35:31 PM
n1bo2eru
Posts 3

adidas schoenen zwart oranje De uiterst schone en ingetogen klassieker, bekend als de rivaliteit, keerde terug naar de langverwachte winkelrekken en bracht de nogal zeldzame en broodnodige high-top look naar het merk Tre-foil. De adidas Rivalry Hi herinnerde de wereld eraan dat het ook een van de meest begeerde lederen basketbalschoenen was in de jaren tachtig.

adidas schoenen dames rood Na eerder dit jaar de rivaliteit nieuw leven ingeblazen te hebben via samenwerking met Eric Emanuel en Keith Haring, richt adidas Originals zich nu op de laag uitgesneden tegenhanger van de high-top basketbalklassieker, met de afgeslankte Rivalry Low die wordt uitgebracht in een nieuwe - bekende witte, rode en blauwe make-up. Deze hergebruikte lage hoepelschoenen hebben een tijdloos Parijse kleurenpalet en geven hun eigen draai door de middenvoetstrepen uit te rusten met kleurrijke getextureerde ponyhaardetails.

adidas schoenen heren groen Deze materiaalkeuze voegt gedurfde levensstijl flair toe aan het ontwerp, maar de rest van de versiering knikt naar het ontstaan ​​van de rivaliteit in de jaren 80. Natuurlijk gekleurde details aan de onderkant van de keel en rond de enkelkraag zorgen voor een kunstzinnig verweerde stijl, een die nog wordt geaccentueerd door een mix van vergelijkbare tonen op de tussenzool. Deze combinatie kadert de historische betekenis van de Rivaliteit op een aantrekkelijke manier. Een grote badge van suède tong met ingeslagen details maakt de look compleet.

adidas x eric emanuel rivalry Geïnspireerd door wat Adidas de "goede oude tijd" noemt, neemt de Rivalry Hi aanwijzingen uit basketbal uit de jaren 80 gecombineerd met moderne stijl en iconische kleurstellingen. Dit aankomende aanbod van de adidas Rivalry Hi is perfect voor Boston Celtics-fans van vroeger en nu . Het heeft een bovenwerk van wit leer gecombineerd met groene contrasterende accenten om die Celtics-sfeer te creëren.

https://www.onlineselfs.com/
pages: 1
|

Home » General » adidas x eric emanuel rivalry