Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » General » adidas temper run pride Messages in this topic - RSS
11/28/2019 11:54:19 PM
lp9dhkf9
Posts 3

adidas schoenen zwart oranje Adidas ’Temper Run geniet voor het eerst sinds 2014 van een welkome terugkeer, met een trendy chunky esthetische vergelijking met meer gerespecteerde silhouetten zoals de Yung-1 en de Yung-96. Hoewel het model vijf jaar geleden terugkwam, is de industrie van vandaag veel ontvankelijker voor de hardloper van 1997, omdat het dol is op de meeste dingen die in dat tijdperk zijn geboren.

adidas schoenen dames rood Retro in zijn vorm en opvallend in zijn kleurenschema's, de adidas Temper Run is een belangrijk stuk van de adidas Originals lifestyle-puzzel, en na onlangs verschenen in een exclusieve Sneakersnstuff-make-up, is het nu opgedoken in een kleurstelling die gebruik maakt van een gewaagd contrast tussen tonen. Deze adidas-schoenen zijn deels herfstbossen, deels zomers strand en helemaal ideaal voor de snel naderende overgangsperiode tussen de twee seizoenen. Ze gebruiken rijke, aardse kleuren voor de basis en levendige, waterachtige tinten voor de accenten.

adidas schoenen heren groen De onderste laag is gemaakt van een zacht maar stevig bruin gaas, terwijl poppen van bordeaux en zwart suede / gaas zijn verspreid door de meerdere lagen van de bovenste laag. Dan verschijnt er een gezonde dosis luide stijl dankzij zacht neon groen leer en aquablauw suède, wat zorgt voor een look die bijna twee schoenen in één is. Beneden biedt een groene adiPRENE-middenzool met een middenvoetschacht klassiek comfort en ondersteuning.

adidas temper run pride Inmiddels moet u zich ervan bewust zijn dat adidas Originals op 1 juni een complete collectie schoenen lanceert ter ere van Pride Month ter ondersteuning van de LGBT-gemeenschap. Enkele van de reeds bekeken silhouetten zijn de nieuwe Ozweego, de Continental 80 en de Ultra Boost 19, maar er komen er nog veel meer bij, waaronder de Temper Run. Deze retro-geïnspireerde klassieke hardloper maakt gebruik van off-white, blauwe tint en ijsgele overlays voor een zachtere afwerking van rustgevende pasteltinten, terwijl de drie strepen worden begrensd door gele, oranje en donkerrode tinten.

https://www.schoenentoday.com/
pages: 1
|

Home » General » adidas temper run pride