Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » nike epic react blauw Messages in this topic - RSS
12/1/2019 9:31:10 PM
j46y1pxe
Posts 3

nike schoenen zwart oranje De Nike Epic React Flyknit 2 is een gloednieuwe stijl die vanaf de Swoosh in het nieuwe jaar verschijnt. Als de opvolger van de Epic React Flyknit-hardloper biedt dit bijgewerkte silhouet een nieuwe ondersteuning en flexibiliteit met zijn Flyknit-weefpatroon, gevolgd door een lagere hielkooi en grotere Swooshes aan de zijkanten. Vooruitblik in een klassiek zwart thema, is de sneaker in contrast met een donkergrijze getextureerde tussenzool van React-schuim om het nieuwste ontwerp te voltooien.

nike schoenen dames rood Geïnspireerd door een winkel, Späti, meestal te vinden in Duitsland of meer specifiek Berlijn, is deze Euro-exclsuvie colorway van de Nike Epic React Flyknit 2. Gekleed in een zwart, Bright Crimson en Blue Fury kleurenschema. Deze hardloper heeft een Black Flyknit-bovenwerk als een knipoog naar het donker van de nacht, met neonaccenten en doorschijnende blauwe hielclip en buitenzolen. Het markeren van de schoen is een Späti-ontvangstbewijs aan de mediale zijde.

nike schoenen heren groen De nieuwste versie van de slanke hardloopschoen krijgt een schok met "Sequoia Green", terwijl de op de Melkweg geïnspireerde tussenzool het met sterren gevulde zonnestelsel oproept. Zwarte en marineblauwe draden passen samen langs het bovenwerk om een ​​schaduwachtige esthetiek te creëren, waardoor het neon groene hielontwerp, de veteruiteinden en de binnenzool het model opvrolijken. Andere details, zoals een blauw treklipje en veterhouder, zetten de donkere vibes voort, terwijl tonale logo's alles afronden.

nike epic react blauw Terwijl het invloedrijke Nike Epic React-silhouet het Swoosh-merk hielp bij het introduceren van een gloednieuwe eigen technologie en de basis legde voor modellen zoals de React Element 87 en de ISPA React Runner Mid, is het algehele ontwerp nog grotendeels gebaseerd op het typische ontwerp van het Beaverton-conglomeraat ethos. Zoals veel sneakers ervoor, heeft de Epic React een slank silhouet met een flexibel flyknit-bovenwerk en de nieuwste innovatie van het merk eronder voor maximaal comfort.

https://www.footstijl.com/
pages: 1
|

Home » Announcements » nike epic react blauw