Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » Nike Air Force 1 Lage Prijs Messages in this topic - RSS
12/11/2019 7:43:36 PM
derdoor
Posts 7
Nike voegt een vintage thema toe aan de Kopen Nike Air Force 1, omdat deze hier wordt gekleed gekleed in een "Vintage Green" premium suède bovenwerk bovenop een tijdloze tandvleeszool. Dit seizoensgebonden passende biedt sportief kunstleer detaillering en siert de tong en de hiel van de sneaker. De combinatie van premium materialen en de altijd populaire gombodem voegt een tijdloze esthetiek toe aan dit groene ontwerp dat precies op tijd voor Kerstmis arriveert. Het gebruik van een kauwgomzool is een beproefd succes op de AF1, omdat deze al meerdere keren te zien is met verschillende kleuren bovendeel zoals het tonaal vergelijkbare olijvenaanbod van eerder dit jaar.



De Nike Air Force 1 Goedkoop heeft dit jaar talloze speciale colorways ontvangen, meest recent in de vorm van de AF100-collectie. Het klassieke silhouet verliest echter geen stoom in 2018, omdat nieuwe afbeeldingen van een BHM Air Force 1 High zijn verschenen. Het ontwerp van de schoen neemt een eenvoudige maar krachtige houding aan bij het vieren van Black History Month. Het bovenwerk van zwart getrommeld leer is voorzien van Pan-Afrikaanse vlagstrip vanaf de punt van de toebox rechtstreeks terug naar de hiel van de tussenzool. De schoen heeft ook het klassieke "BHM" embleem op de hiel.

Nadat een ronde met meerdere kleuren is gezocht naar de eerste groep van de Flyknit-geconstrueerde Nike Air Force 1 Lage Prijs, lijkt het geweven regenboogeffect door te gaan voor ronde twee van de populaire nieuwe sneaker. De new-age Air Force 1 ontvangt nog een editie in meerdere kleuren, deze keer alleen voor de dames, te zien op de Air Force 1 Ultra Flyknit Low in een lente-geschikte reeks kleuren tegen een helder witte basis. Zelfs met de meer vrouwelijke versie van de Flyknit Air Force 1, zouden deze op zijn minst een paar jongens jaloers moeten zijn.

In 2013 was er een korte periode waarin "Green Glow" Nike's kenmerkende Volt-schaduw uitdaagde voor hogere prioriteit. Nike Air Force 1 Schoenen De muntachtige frisse tint was schijnbaar overal, van een paar Air Jordan 4s tot Flyknit, helemaal tot een aantal relevante Nike basketbalmodellen. Sindsdien heeft Green Glow een herkenbare kwaliteit behouden binnen het Swoosh-kleurenpalet, alleen op een redelijk kleinere schaal. De nieuwste Nike Air Force 1 Low Flyknit schittert dankzij de uitvoering van de groenachtige zeeschuimtint, terwijl een lenteachtige sfeer de Bruce Kilgore-revolutie raakt in een tonale weergave van schittering.

Met de Nike Air Force 1 Dames/Heren Jewel al in twee nieuwe colorways van 2017 te zien, wordt ook zijn low-top tegenhanger aangeboden, omdat deze wordt onthuld in een strakke witte finish. De iconische, door Bruce Kilgore ontworpen sneaker is eenvoudig gedrapeerd in de ongerepte tint, die bestaat uit premium leer. In tegenstelling tot zijn traditionele bouw wordt deze specifieke weergave bepaald door een juwelen Swoosh die zijn zijpanelen siert.

www.goodsnkr.com
pages: 1
|

Home » Announcements » Nike Air Force 1 Lage Prijs