Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » adidas yeezy boost 700 inertia Messages in this topic - RSS
12/20/2019 10:34:43 PM
hpnxi3xw
Posts 3

adidas sko mænd udsalg Når man springer frem og tilbage mellem v2 til v1 med rygter omkring frigivelsen af ​​en sandsynlig v3, ser det ud til, at adidas Yeezy Boost 700 ikke helt kan fortælle, hvilket værktøj der er dens favorit. Med mere sikkert i vente i 2020 havde dette år ganske få farveveje til den originale silhuet, og det er indstillet på at få endnu en mere inden udgangen af ​​2019. På trods af dens "Carbon Blue" -dobbing er det kommende skema ikke så let defineret ;

adidas sko dame lyserød Tværtimod er det mere en sammenstilling af nogle af modellens bedste, da elementer fra dens lange historie viser små optrædener igennem. Den mest åbenlyse er bestemt den eneste enhed, hvis lighed uigenkaldeligt ligner Inertien, derefter mindre accenter ved Wave Runner's mest neutrale farve og Teal's blå-tændte grå overlays klæder hovedparten af ​​den øverste. Andre steder kommer paletten mere til sin fordel, da pastelkølige toner afgår en kilometer langs kniplingsenheden og den indre foring.

adidas sko sort og hvid Kombinationen af ​​blues, grå og orange taler til lignende elementer, der findes i Yes "Teal Blue" og "Inertia" -udgivelser, men differentierer sig ved enten at ringe op eller mørkere sine oceaniske nuancer gennem forskellige dele af sneakeren. Mellemsål- og tåspidsoverlejringer er tonet lidt mod en næsten seafoam / grå farvetone, mens mellemfodspaneler og hals / snørebånd er mørkere for en mere dæmpet kontrast.

adidas yeezy boost 700 inertia Med stormen af ​​rygter, kontroverser og hype, der altid kredsede rundt om Kanye West, når de opnår større hastigheder end nogensinde før i de sidste par måneder, er frigivelsen af ​​hans højt forventede adidas Yeezy Boost 700 "Mauve" bestemt en interessant en. Vests tykke faresko minder meget om manden selv: dristig, vendende og tilsyneladende større end livet. Den nye "Mauve" colorway nikker perfekt til den store og dristige æstetik, som West har populariseret med sin vandretilblanding af brune og grå jordfarver.

https://www.andksko.com/
pages: 1
|

Home » Announcements » adidas yeezy boost 700 inertia