Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » adidas ultra boost x grå Messages in this topic - RSS
12/23/2019 12:51:34 AM
o2rxnz88
Posts 3

adidas sko mænd udsalg Tiår med forskning og udvikling har givet anledning til at skabe det perfekte mellemsålmateriale. Efter utallige forsøg og hundreder af iterationer blev Boost mellemsål lanceret i 2013. Oprettet i samarbejde med det tyske kemiske firma BASF består Boost af tusinder af skumkapsler, der er bundet sammen ved hjælp af damp. Denne mellemsålteknologi har sat en ny standard i branchen og er nu præsenteret på mere end 20 silhuetter fra baseball-klods til livsstilsneakers til den hidtil usete Ultraboost - den første løbesko til at levere energiudbytte med hvert trin.

adidas sko dame lyserød Løft dit morgenløb. Disse lette løbesko er et designsamarbejde med Stella McCartney og giver fleksibel støtte til din skridt med en slip-on konstruktion, der støber til din fod. Energireturende dæmpning driver hvert trin. Dette produkt er skabt med garn fremstillet i samarbejde med Parley for the Ocean. Nogle af garnet har Parley Ocean Plastic ™, der er fremstillet af genanvendt affald, der er opfanget fra strande og kystsamfund, før det når havet.

adidas sko sort og hvid Skoens unikke og første af sin slags flydende buekonstruktion indpakker midtfoden og leverer lun støtte, hvor den er mest nødvendig. Dette resulterer i brugerdefineret komfort, for ikke at nævne hovedvendestil. I mellemtiden returnerer Boost-dæmpning i fuld længde eksplosiv energi med hver skridt. Ultra Boost X er designet med Aramis 3D bevægelsessystem, der kortlægger løbernes bevægelser for at skabe en pasform uden trykpunkter eller irritation.

adidas ultra boost x grå Ved du, hvorfor adidas Ultra Boost X kvinders løbesko er de bedste at sætte ud på dine løber med? adidas, en enorm reference i sportssko, lancerede ikke længe siden denne model udelukkende til kvinder baseret på dens succesrige Ultra Boost-teknologi. Det betragtes i øjeblikket af mange af de bedste løbesko på markedet. Takket være utrættelig research er det tyske brand i stand til at tilbyde dette par kvindes løbesko, der giver kvalitetsdæmpning, lethed og stabilitet i buen på bærerens fod på grund af sin Artemis-teknologi.

https://www.nicestil.com/
pages: 1
|

Home » Announcements » adidas ultra boost x grå