Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » General » adidas deerupt runner wit Messages in this topic - RSS
12/26/2019 8:08:50 PM
x1yu8hgq
Posts 3

adidas schoenen rood dames Als je adidas de afgelopen tien jaar hebt gevolgd, weet je dat de Three Stripes echt een voorliefde hebben voor het oproepen van zijn verleden om zijn toekomst vorm te geven. We hebben dit talloze keren gezien met zijn EQT-serie, zijn Never Made-collectie, zijn trendy Yung-1 en Yung-96-modellen, en nu doet het Duitse sportkledingmerk het opnieuw met de introductie van de Deerupt, een vervolg op vorig jaar met netten uitgeruste loper.

adidas schoenen zwart rood Adidas Consortium brengt het geheel nieuwe Deerupt-silhouet uit, uitgevoerd in een wit / grijze make-up. Dit bootie-geconstrueerde model heeft een stijlvol bovenwerk van mesh met geaccentueerd bovenwerk met opvallende 3-Stripes details die op de tussenzool passen. Andere elementen zijn - de platte katoenen veters, lederen hiellipjes geaccentueerd met ingeslagen Trefoil-logo, allemaal bovenop een rubberen middenzool met zichtbaar gaas en rubberen buitenzool.

adidas schoenen heren blauw De Parley x adidas Deerupt wordt aangekleed in je keuze van Core Black en FTWR White, wat betekent dat elk paar dezelfde kleur heeft die wordt gebruikt op het omgekeerde gaasvormige bovenwerk van de schoen, het hielstuk en het vetersysteem. Beide paren worden nog steeds geleverd met de kenmerkende web-overlay in Parley's traditionele blauwe tint.

adidas deerupt runner wit Adidas Originals gaat met een nieuwe all-over print die wordt gebruikt bij hun nieuwste release van de Deerupt runner. Dit aanbod van de adidas Deerupt heeft een all-over spuitverfeffect dat het met mesh vervaardigde bovenwerk bedekt. De print is uitgevoerd in een mix van rood, wit en blauw gecombineerd met zwarte details op de veters, hiel, interieur en rubberen buitenzool. Op de achterkant en binnenzool verschijnen oranje klappen om het ontwerp af te maken.

https://www.schoenentoday.com/
pages: 1
|

Home » General » adidas deerupt runner wit