Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » adidas nite jogger grå Messages in this topic - RSS
12/27/2019 10:43:35 PM
i36dqb6b
Posts 3

adidas sko mænd udsalg Siden debut af sin nye jack Nite Jogger i toppen af ​​året, har adidas Originals leveret mange alternative iterationer af den performance-vendte livsstil silhuet, hvoraf den seneste er dette Cordura stofudstyrede design. Ved at kombinere klassisk adidas-styling og moderne teknologi i lige store mål, blev det tydeligt lavet med overgangsperioden mellem efterår og vinter i tankerne.

adidas sko dame lyserød Disse Nite Joggers præsenterer en solbrun mesh-base med masser af farverige orange og grønne accenter og spiller med struktur lige så meget som tone ved hjælp af et ligetil net på toeboxen, en tekstureret lasteformet net på midtfoden og en kombination af high-vis reflekterende materiale / ripstop på hælen. Denne dristige base understøttes derefter af læderoverlejringer - sort på forfoden, grøn på hælen - plus to-tone reb snørebånd.

adidas sko sort og hvid 3M er en pioner inden for udvikling af videnskaben bag retro-reflektion og har fremmet teknologien på nye og banebrydende måder i 80 år. Vi fortsætter med at gøre fremskridt inden for reflekterende materialeinnovationer og spiller en langvarig rolle i at hjælpe med at forbedre synernes brugere. Vores produkter har vist sig at være lyse, holdbare og af høj kvalitet med verdensomspændende teknisk, markedsføring og lab-support.

adidas nite jogger grå Til den seneste udgivelse af adidas Originals 'Nite Jogger-silhuet, udforsker mærket skoens funktionelle rødder i den sene natvejskørsel og skaber en eksklusiv to-sko-frigørelse, der skubber synlighed og refleksionsevne til dens længst mulige rækkevidde i' Speed ​​of Nite 'pakke. Bestående af Nite Jogger og silhuetter, pakken' Speed ​​of Nite 'anvender et antal reflekterende elementer til hver skos design under forudsætning af en slående syregrøn colorway, der minder om billygter og nattesynsteknologi.

https://www.andksko.com/
pages: 1
|

Home » Announcements » adidas nite jogger grå