Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » General » nike p-6000 blauw wit Messages in this topic - RSS
12/29/2019 8:28:34 PM
mctb2239
Posts 3

nike schoenen dames grijs Nike houdt de futuristische iteraties aan, dit keer met de nieuwste versie van de P-6000, behandeld met een glanzende "Metallic Silver" colorway. Het silhouet is oorspronkelijk gemaakt door de ontwerpen van twee Peagusus-modellen te integreren, waarbij de Pegasus 25 en Pegasus 2006 zijn gecombineerd om de schoen een eigentijdse vorm te geven die alle beste delen van elk model bevat.

nike schoenen zwart rood De slanke hardloopschoen herbergt een mix van mesh, neopreen en lederen textiel langs de bovenkant. Beginnend bij het bovenste gedeelte van de sneakers, is een zilveren 'Nike'-patchlogo over de crèmekleurige neopreen tong genaaid, gecombineerd met veters en tonale binnenkragen. De zijkanten zijn versierd met lagen metaalachtige strepen bovenop een ademende meshbasis. Een zilverkleurig lederen spatbord, een beschermende hiel en een neus completeren de details van het bovenwerk. Ten slotte is de dikke tussenzool weergegeven in zwarte en ecru-paletten om het intense kleurenschema te compenseren.

nike schoenen heren groen Met de recente populariteit van A-COLD-WALL's Nike Zoom Vomero +5 en het aanhoudende succes van andere retro-stijl silhouetten zoals de Nike M2K Tekno, is de schoenenmarkt rijp voor meer hardloopstijl rond de eeuwwisseling / casual sneakers. Nike weet dit, dus ze brengen een nieuw "nieuw-retro" hardloopsilhouet op de markt: de P-6000 CNPT.

nike p-6000 blauw wit Aangekomen in twee kleuren - een tonaal zwart en een klassiek vormgegeven wit / zilver / rood - is het bovenwerk van de schoen bedekt met verticale en horizontale lederen overlays voor een zwaar gestructureerde look. Dikke laklederen middenvoet Swooshes zijn omgeven met geborduurde bies en een Cushlon-middenzool compleet met de tijdloze Nike-tijdloze buitenzool met wafelpatroon maakt de look compleet.

https://www.schoenentoday.com/
pages: 1
|

Home » General » nike p-6000 blauw wit