Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » Adidas Yeezy 500 Sale Messages in this topic - RSS
12/30/2019 12:31:34 AM
Emerson36
Posts 39
Adidas Yeezy 500 Sale


Gedurende de korte levensduur van de Adidas Yeezy 500 Dames heeft het zichzelf gecementeerd als een van de meest direct beschikbare modellen in de geschiedenis van het door Kanye West geleide merk. Dat feit vervult een belofte dat de G.O.O.D. Muziek rapper gemaakt om Yeezys beter toegankelijk te maken voor de duizenden fans over de hele wereld die naar hen verlangen. Terwijl de Blush- en Super Moon Yellow-kleuren van de sneaker nog steeds met een enorme hoeveelheid fanfare werden ontmoet, is het de 'Utility Black'-versie van dit weekend die echt het meeste gewicht zal dragen. Volledig gekleed in Triple Black, combineert de tonale esthetiek met de trendy vorm van de dikke loper om een ​​sneaker te maken die naast alle spreekwoordelijke dozen controleert die nodig zijn om een ​​populaire sneaker te maken.

De volgende Adidas Yeezy 500 Heren komt op 7 juli op je af omdat de "Utility Black" -editie in het eerste weekend van juli uitkomt. Volgens The Yeezy Mafia zal deze tonale zwarte versie - voor het eerst onthuld in april bij een officieel Yeezy-productvoorbeeld - de strijd aangaan als de derde colorway van het dikke 500-model.

Dit weekend brengt de langverwachte "Super Moon Yellow" colorway van de Adidas Yeezy 500 goedkoop uit. Net als de eerste Blush-kleur wordt verwacht dat dit paar beschikbaar zal zijn voor bijna iedereen die geïnteresseerd is om er een te bemachtigen - een belofte nakomen die Kanye jaren geleden heeft gedaan. Bekijk hieronder een uitgebreide lijst met enkele van uw beste kansen om het recht te winnen om deze nieuwe Yeezys via loterij te kopen, zonder in de rij te hoeven wachten of tegen bots te vechten.

Aanvankelijk werd de Adidas Yeezy 500 Sale "Super Moon Yellow" uitgebracht als onderdeel van een gigantische bundel van $ 760 die twee kledingartikelen uit de seizoen 6-lijn van Kanye bevatte. Na maanden speculeren over de vraag of de Adidas Yeezy 500 kopen zonder extra bagage op de planken zou liggen, kwam er eindelijk een releasedatum op. En met adidas-tweeting dat ze vanochtend zouden deelnemen, hebben we nu een beter idee van wat we kunnen verwachten voor Yeezy-retailers.
pages: 1
|

Home » Announcements » Adidas Yeezy 500 Sale