Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » General » adidas nmd r1 night cargo Messages in this topic - RSS
1/1/2020 11:57:26 PM
u6mjnokc
Posts 3

adidas sko mænd grå Den sporty udseende adidas Originals NMD R1 bærer den karakteristiske Three Stripes-ydelsesvibe i en sko designet til afslappet daglig slid. Men under overfladen er der en ekstra fordel - den berømte adidas i fuld længde Boost mellemsål gør sin første optræden i en livsstilsneaker. Så uanset om du klover det over byen eller sætter tid i gymnastiksalen, vil højtydende dæmpning holde dine fødder føle sig friske og behagelige.

adidas sko sort hvid Adidas NMD R1 Primeknit STLT er mere end en mundfuld af et navn, det er den seneste version af den klassiske adidas NMD R1, der inkluderer nye ribber rundt om skonets øverste for øget komfort og lukning. Den nye Primeknit-mønster kan ses i den sorte rørledning, der krydser den øverste del af den nye "Core Black" farve, som også inkluderer antydninger af lyserød og grå pletter i hele. På trods af ændringerne i konstruktionen forbliver NMD R1 STLT tro mod dens rødder med den typiske NMD BOOST mellemsål.

adidas sko dame blå Her går vi med farverne på NMD RX1. Denne NMD har også et nyt look: højere skaft, en stilisk model og de slående træk ved de berømte løbere på hælen. Boostsålene er meget flot, og med disse sneakers får du garanteret en god præstation i sommer. Det mest markante højdepunkt her er den sorte NMD med de blå og røde detaljer på sålen. Disse sneakers minder os om den første NMD OG. Men varianterne med en sort, grå eller beige overdel skiller sig også ud.

adidas nmd r1 night cargo Rumtemaer er ikke noget nyt for adidas, men de overtager langsomt det tyske mærkes hovedproduktlinie af produkter - navnlig Ultra Boost og NMD-listen. Efter at have haft glæde af en nylig Darth Vader-inspireret colorway, er adidas 'NMD R1 igen udstyret med galaktiske motiver, da en "Meteor Shower" -udgave er beregnet til at ankomme lige før jul. Det kommende pars kerne-DNA ligner det klassiske sort / hvide farveskema, der er synonymt med den strikkede model, men dets tre striber-branding og tungen fane har fået en blank finish i en blå / grøn / gul gradient.

https://www.sort5sko.com/
pages: 1
|

Home » General » adidas nmd r1 night cargo