Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » Converse Schoenen Dames Kopen Messages in this topic - RSS
1/6/2020 8:25:45 PM
zl10jdt1
Posts 3


De iconische Converse Schoenen Heren komen dit jaar weer terug met nieuw werk van de geliefde One Star-reeks. Na een succesvolle en kleurrijke samenwerking met rapper Tyler, de Creator, schijnt het One Star-silhouet opnieuw helder.

De contraculturele Converse Schoenen Dames heeft zijn plek verdiend als het pictogram van moeiteloze stijl. Hoe relevant het ook is, de One Star kan ons nog steeds een paar dingen leren over hoe we terug kunnen gaan naar de basis. In een tijdperk waarin je schoenen met je mobiele telefoon kunnen praten, brandt de behoefte om los te koppelen van de chaos fel - de One Star is de oplossing zoals hij was en nog zal zijn voor de komende decennia.

De Converse One Star Sale Vintage Suede is, zoals de naam al doet vermoeden, gemaakt met een premium suède bovenwerk voor een vintage look en feel. Converse heeft ook belangrijke archiefdetails teruggebracht om de One Star Vintage Suede te voltooien, zoals een grotere ster dan het originele jaren 70-model.

Het zal interessant zijn om te zien waar Converse Schoenen Dames Kopen dit silhouet neemt, en of het ooit de populariteit van de Chuck Taylors zou kunnen overtreffen. Hoe dan ook, we verwachten niet dat het snel ergens zal zijn. Een (een) ster op zichzelf. En tussen jou en mij zijn ze een beetje comfortabeler dan de Chuck Taylor.

https://www.besportmall.com/
pages: 1
|

Home » Announcements » Converse Schoenen Dames Kopen