Rudolf Posts 2
|

Nike Air Force 1 Greece μείς βάλει κάτω το τηλέφωνο κάτω από το αντίκτυπος ότι το περιοδικό θα διατηρηθεί συντακτικού ελέγχου, και ότι, σαν ζήτημα της πολιτικής και από υπεραξίας, που θα δείχνουν ό, τι ποτέ έγραψα pas cher Nike πριν από τη δημοσίευσή της. Εμείς αναμένεται να διαπραγματεύεται πάνω από ένα δύο φράσεις ή σημεία. Κατά τη διάρκεια του χρόνου Αυτό που μου έκανε εντύπωση σαν.
Nike Air Force 1 σε απευθείας γυναίκα μου εξήγησε για να διαπραγματευτούν μια καλή εξαλείψει αμοιβή, και μου κτηματομεσίτης επισπεύσθηκε από το πρότυπο τακτά 50 τοις εκατό έως 75 τοις εκατό %. Κάποιος από την Nike e-mail Θέλω να ζητήσω μου αντιμετωπίσουν και το μέγεθος του παπουτσιού μετά το οποίο και έστειλε πάνω από ένα σακούλι του σχετίζεται με καλούδια. Σε ένα Παρ για να Βαρκελώνη.
Μεγάλο μέρος αυτής της σαββατοκύριακο περιγράφεται στο Θέση παραπάνω. Άκουσα πολλές φορές για το πώς ανησυχούν Nike ήταν σχετικά με τη συνέντευξή μου μαζί με LeBron. Αυτό ήταν ένα έχει ένα μεγάλο ρίσκο? παρτίδων αγωνία για την παρουσία μου ύπαρξή. Όλα αυτά άρχισαν να προκληθεί η συγκρίσιμη άγχος σε μένα προσωπικά, αν μη-e από το δημιουργούνται κανένα νόημα. Ο LeBron βιώσει είχε μια χρονιά απαίσιο Τύπο. GQ είχε επιχειρήσει μια καλύψει άρθρο για κατοικίδιο ζώο σας ονομάζεται «Τρεις εβδομάδες εντός Crazyville "Ένα χαρακτηριστικό. στο α εκκίνηση αγγλικό περιοδικό ήταν απίθανο να τον κάνει κάθε Nike Air Force 1 Φτηνές είδους ζημιά.
|