Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » Kopen Adidas U_Path Messages in this topic - RSS
6/7/2020 10:15:22 PM
eaguee
Posts 7
Nadat de afgelopen weken verschillende witte en grijze kleurstellingen van de Kopen Adidas U_Path zijn opgedoken, nemen de Three Stripes nu hun nieuwste lifestyle-silhouet in een kleurrijke nieuwe richting - een warm weer klaar "Clear Orange". De nieuwe colorway heeft een pastelroze / oranje bovendeel, terwijl kleine zwarte accenten op de tong, het hiellipje en de eyestay komen. Een roze plastic middenvoetschacht scheidt de tussenzool in twee verschillende stukken: een dikke Boost-hak en een slanke EVA-schuimvoorvoet, en de look wordt compleet gemaakt door een zwarte buitenzool.



Sinds Adidas U_Path Goedkoop onder het mes is gezet door het multi-afbrekingsteken Childish Gambino, gaat het verder naar zijn volgende medewerker, ALIFE, met een vorm van gedurfde branding, opvallend eigentijdse paletten en een hoogstaand postuur allemaal in een consortiumpakket. Het in New York gevestigde label heeft, op zijn typische manier, gepleisterd all-caps-type bovenop het profiel - in een klassieke dooslogo-vorm - terwijl de dubbele logo's op de tong veel subtieler blijven.

Het gloednieuwe exclusieve Arkyn-silhouet van Adidas U_Path Lage Prijs is weer terug met twee levendige kleurenschema's net op tijd voor de zomer. Fervente vrouwelijke Three Stripes-fans die op zoek zijn naar een andere met BOOST uitgeruste toevoeging aan de sneakerrotatie, hebben de keuze tussen een levendig geel met wit en een zachtblauw met hetzelfde geel op de hiel. Hoewel het algehele ontwerpconcept achter de Arkyn vergelijkbaar is met dat van de NMD of de Ultra BOOST, creëert het slanke en scherpe ontwerp een unieke esthetiek die het zijn eigen kan noemen.

Wetende dat vrouwen niet alleen witte sneakers met roze of andere lichtgekleurde accenten willen, bevat de "Deep Hue" -collectie eersteklas suède constructies van de Samba in rijke groene, paarse en gebroken witte tinten met speciale schroefdraaddetails met 3 strepen en reliëf SAMBA-letters. Adidas U_Path Schoenen Alle drie zijn ook voorzien van een doorzichtige rubberen buitenzool en zachte leren voering om de voortreffelijke uitvoeringen van het iconische silhouet af te maken.

adidas Originals heeft officieel hun nieuwste silhouet onthuld, de Adidas U_Path Dames/Heren die op 27 juli uitkomt. De schoen is geïnspireerd op hardloopmodellen uit de jaren 80 in het adidas-archief. Vandaag bekijken we hoe de Swift Run er te voet uitziet met twee "Multicolor" iteraties. Met een volledig Primeknit-bovendeel dat wordt gecompenseerd door een kenmerkend, meerkleurig garenborduurwerk op de voorvoet en hiel. De schoen is afgewerkt met een voorgevormde EVA-tussenzool met TORSION®-middenvoet voor pure atletiek uit de jaren 80.

www.houvolsneaker.com
pages: 1
|

Home » Announcements » Kopen Adidas U_Path