Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » Köp Adidas Campus Messages in this topic - RSS
7/31/2020 1:30:21 AM
sheday
Posts 7
Det verkar som om det har funnits många djurtryck och texturer från de stora märkena under de senaste månaderna. Inspirerad av den senaste tidens adidas Mircopacer-utgåva ser denna mjuka haired-version av Adidas Campus Män/Kvinnor Three Stripes bli kreativa med sina material, med en vacker grå ponnyhår övre präglad med ett reptilmönster. Definitivt utanför vänsterfältet!



Efter att ha tappat ett stort antal gymnastikskor i sin debut Adidas Originals by Nigo-kollektion 2014, begränsar den senaste våren / sommaren 2015-kollektionen av den japanska designern fokusen bara till Adidas Campus Skor. De gråa och gröna mockfärgerna är inget att bli upphetsade med, men det som skiljer sig från denna trio är Stan Smith-inspirerat vitt läder och grönt nummer, minus de gawdy adidas Originals av Nigo-tungetaggen som finns på de andra färgvägarna som på ett sätt förstör enkelheten av campus silhuetten.

Det har varit mycket retrokärlek för Three Stripes bakkatalog på sent, men Billiga Adidas Campus har hållit en låg profil. Stress dock inte, adidas har inte glömt gammal trogen, och bustade ut med denna Campus 80 'Citrine' -utgåva som vacklar en söt kombination av mocka och vitt läder på den övre och en benvit mellansula under.

Det är dags att adidas Originals tog tillbaka adidas Campus. Vi har sett retro spotlights på Superstar och Stan Smith, men vem kan glömma den låga topp-stilen på Campus? adidas Originals kommer att släppa en trio av enkla och förfinade mockaerbjudanden i Core Black, Collegiate Navy och Dark Grey, var och en med essentiell vitkonstruktion med tre ränder, originellt 'Campus' varumärke på sidopanelen och föråldrad vintage vitvit yttersula verktyg.

Vingarna + horn adidas NMD R2 kanske får mest uppmärksamhet tack vare den uppdaterade ventilerade Primeknit-överdelen och den helt nya läderkonstruktion i ett stycke, men du ska inte sova på Vancouver egna vingar + hornens tag på Köp Adidas Campus antingen. Idag får vi den bästa blicken på premium-campus 80-talet med dekonstruerat läder, vävt varumärke med tre ränder och mer. Två monokromatiska färgvägar i Night Navy och Gray kommer att finnas.

www.prettyshoees.com
pages: 1
|

Home » Announcements » Köp Adidas Campus