olay1019 Posts 4
|
Po dvoch beží do obuvi (a niektoré blízkosti členok vyvrtnutie), som nike air max dámske žiletke a brúsenie kormidla a určite sa dostal k práci (pozri porovnanie obrázky nižšie). Potom, čo si holia väčšina extra podrážka a stenčuje šírka tohto stielkou, môžem spokojne povedať, obuvi beží oveľa lepšie. Dal som asi 20 km v zozname verzia a 30+ na upravenú verziu a je aj celkom pocit, ako keď ešte ďalší obuvi na jednej skladby chodník alebo nerovnom teréne. Ach, aj to sa pošmykol takmer 15 gramov (0.5 oz) z obuvi, ktoré nie je zanedbateľné pre topánky do 8 oz rozsahu. To je miesto, kde Nike naozaj svieti v mojich skúseností. Pravdepodobne preto, lebo ich veľkosti preto broadness položiek, že dizajn a ponuku, nike air max 1 womens má obrovské množstvo výborných obsah nasadiť na svoje topánky. Nakoniec ukázať vaše kamsi do Kiger hornej časti. Top materiálu má Flyknit-ako vzor (aby bolo jasné, nie je to Flyknit hornej), ktoré hovoria, vyrobené oka, kde v skutočnosti oka má rozdielne hustoty tkaniva v rôznych miestach. Tento materiál skaly ! pretože to je super ľahké a jednoduché, a až teraz, bola veľmi stabilný. Som takagen ich off-trail, štetcom, ako aj iné dámské nike air max 90 objekty, a že to nie je označenie nosiť na to. Vo vnútri sa týka hornej je podobne úžasné s full líniové vedľa nohy a vynikajúci mäkké päty, ktorý nemá náklon počítadla. To je jeden z mnohých väčšina hodvábne zvrškom som bežať. Potom som spustiť ponožka-menej v tejto obuvi pre každý kilometer dokonca ešte v 85+ deg F tepla bez problémov vôbec.
|