Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » Adidas NMD Webbutik Messages in this topic - RSS
9/4/2020 8:55:42 PM
yungue
Posts 6
Efter den officiella avslöjandet visas nästa färg på den nyligen introducerade Adidas NMD Män/Kvinnor mer detaljerat med det senaste galleriet. Den iögonfallande komponenten har en levande gulguldfinish över sin andningsbara och invecklade stickade övre. Den iögonfallande komponenten accentueras med svarta träffar som smyckar ögonstöden, snören, hälfliken, delar av mellansulaenheten samt dess innerfoder och krage .NMD-familjen har skapat mycket framgångar för adidas-märket sedan starten 2015, eftersom livsstilsmodellen fortfarande fortsätter att bygga upp sin imponerande katalog med en samling intressanta färger och samarbeten. Adidas NMD R1 Skor Och med decenniet som ska avslutas i slutet av detta år ser Three Stripes ut att utveckla den nomadiska löparen med introduktionen av sin nyaste modell i NMD R1 V2. Medan den ursprungliga formen i huvudsak hålls konsekvent, kommer nu flera nya detaljer genom Primeknit-överdelen.

Vi vet redan att adidas har planer på att skicka sin BOOST-dämpning till yttre rymden, men det finns något som redan finns på plats strax utanför den internationella rymdstationen som borde få filmfanatiker att gå vilda. Billiga Adidas NMD Som en del av deras säsongsbetonade samarbete med Star Wars-serien presenterar adidas Originals den berömda adidas NMD R1-silhuetten i en Yoda-inspirerad färgväg, komplett med en legendarisk jordgrön övre och en neongrön tonad effekt placerad på baksidan av Boost-dämpningen enhet. Hans berömda citat av "Gör eller gör inte. Det finns inget försök." är förevigad på hälen, medan hans Stan Smith-esque porträtt placeras på tungan på slip-on sneakers.

Adidas Adidas NMD Webbutik kommer att tappas nästa vecka och består av ett par gjort i en vit Primeknit-överdel och en annan i en Svart Primeknit-överdel. Båda paren kontrasteras sedan av Core Red-träffplatsen på hälbandet, EVA-insatsen på skons mediasida och yttersulan av gummi. Bilderna visar också att båda paren kommer med läderträffar på både hälen och tungan.

Bruna toner kommer till den trendiga Primeknit-överdelen på Köp Adidas NMD R1. Planerad att släppas den 19 maj, den här nya NMD-versionen från adidas tar på sig "glitch camo" -mönstret som uppnås på Primeknit på en solbrun och ljus gräddvit bas. Hälen, NMD-stötfångare och yttersula är en solid linnebrun för den superslanka estetiken som liknar Yeezy Boost 350 "Oxford Tan".

www.prettyshoees.com
pages: 1
|

Home » Announcements » Adidas NMD Webbutik