Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » Adidas ZX Flux Heren/Dames Messages in this topic - RSS
5/19/2021 11:00:08 PM
eborby
Posts 6
Perfect voor die avonden waarin je jezelf grondig moet afleiden van het kijken naar een diavoorstelling van de vakantie van je schoonfamilie, de 'Flaming Homer' is uitgevonden door de patriarchale held zelf nadat hij had opgemerkt dat zijn koelkast kurkdroog was van Duffs. Kopen Adidas ZX Flux Dit losgeslagen brouwsel, met een laatste handje aan het hoestmiddel voor kinderen en een onopzettelijke flambé, blijkt een van zijn grootste persoonlijke prestaties van de hele serie te zijn, aangezien zijn dringende behoefte aan beperkingen een alchemistisch tintje onthulde in een onwetende mixologie.



Als de genereuze vriend die hij is, leende Homer zijn recept aan vriend en drinker-leverancier Moe Szylack, omdat zijn bedrijf ziek was vanwege de slechte bierverkoop. Adidas ZX Flux Bestellen Moe maakte hem vuil door het recept te stelen, de cocktail af te schudden als zijn eigen 'Flaming Moe'-creatie, het geheime ingrediënt te verbergen om het succes te hamsteren, en tegelijkertijd de eenvoudige Moe's Tavern te transformeren in Springfield's hipste bestemming voor plengoffers.

De meest recente scène gekleed in accenten die symbolisch zijn voor de nu uitgestelde Olympische Zomerspelen, verandert het silhouet in jaren 80-stijl het decor naar een unieke tint. Adidas ZX Flux Goedkoop Deze nieuwste optie, die van nature volledig tonaal is, dompelt de volledige bovenconstructies en tussenzolen onder in een "Legacy Purple" -tint, waardoor het enige contrasterende bewijs achterblijft dat kan worden toegeschreven aan de Boost-schuimdemping die nauwelijks door het midden van de zolen uitsteekt.

De Adidas ZX Flux Aanbiedingen neemt wat zo populair was aan de lifestyle instant-klassieker van een paar jaar geleden - de retro-geïnspireerde buitenzool, de gemakkelijke instapconstructie en het ademende bovenwerk van mesh en vereenvoudigt dingen voor een luxere, minimalistische versie. Het nieuwste paar breekt zelfs veters uit die er bijna identiek uitzien als degene die worden gebruikt op Kanye's adidas Yeezy 350 Boost. Gooi een suède hielkap en trefoil-merk op de tong, en deze ton-sur-ton off-white colorway is de perfecte manier om het komende herfstseizoen 2016 in te luiden

In één oogopslag is de nieuwste optie van het Boost-gedempte, Torsion-gestabiliseerde model niet al te verschillend van andere in de Adidas ZX Flux Heren/Dames lijn. Net als een recente ZX 8000, een co-creatie van adidas Skateboarding en Metropolitan, is het bovenwerk van gemengd synthetisch materiaal en textiel bekleed met zwart. Witte stiksels op de ZX Torsion onderbreken echter het tonale schema à la Yeezy 350 v2 Oreo. Laterale 3-strepen verdelen groene, gele en blauwe biezen - details die ook de hiel sieren. Kanten dubraes met "TORSION" -merk en tooling over zowel de tussenzool als de buitenzool nemen enigszins deel aan het Olympische symbolenpalet, maar verbleken in hun knipoog naar het evenement in vergelijking met de fakkelafbeelding op het tonglabel.

www.schoenenplace.com
pages: 1
|

Home » Announcements » Adidas ZX Flux Heren/Dames