Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » Asics Gel-Lyte III Heren/Dames Messages in this topic - RSS
6/1/2021 8:38:01 PM
dorento
Posts 7
Suède geleid, het paar leidt met zijn premium constructie, elk van de overlays en unders gekleed in het bovengenoemde materiaal. Over de top pronkt het schema met een donkerblauw, een bijna oceaanachtig, terwijl grijzen en lichtere tinten respectievelijk de geperforeerde teenendoos en het tijgerstreeplogo uitrusten. Kopen Asics Gel-Lyte III Elders lopen de veters door in vergeelde schaduw, passend bij die van de tussenzool waarvan het loopvlak meer probeert te complementeren dan te contrasteren in zijn groene, jade-achtige tint.



Gekleed in "Classic Red/White/Black" of "Baltic Jewel/White/Black", heeft elke propositie de iconische gespleten tong van het model, 30 jaar geleden ontworpen door Shigeyuki Mitsui. Asics Gel-Lyte III Bestellen De volledig leren constructie heeft de titulaire tint van het paar door de overlays, gouden accenten die de mix over de voorvoet, middenvoet en hiel verbinden. De naamgenoot van de sneaker krijgt een glinsterende afwerking op de laterale hiel, een knipoog naar de traditionele versieringen van het holle beeldje. Onder de voeten genieten tussenzolen van een eenvoudige "witte" make-up, terwijl het loopvlak kiest voor een beproefd "zwart" schema.

Asics Gel-Lyte III Sale Online Met de zomer voor de deur, is er waarschijnlijk maar één ding waar ASICS met ingehouden adem naar uitkijkt: de Olympische Spelen in Tokio. En om de gelegenheid beter te vieren, kleedt het Japanse schoenenmerk hun geliefde GEL-Lyte III in zilver en goud. Door zijn vizier hoog te houden - direct richting het podium van de winnaar - weerspiegelt het silhouet effectief de medailles van de 1e en 2e plaats.

De lente hangt in de lucht en dat geldt ook voor de heldere, pastelkleurige sneakers van het seizoen. Naast Nike maakt Asics Gel-Lyte III Schoenen het zeker waar door een aantal felle kleuren toe te voegen aan vlaggenschepen zoals de GEL-Lyte III. Hoewel het silhouet ooit op de plank lag om zich voor te bereiden op een grotere comeback, zijn de zaken nu gewoon normaal. Hier rijgt het een aantal complementaire tonen aan elkaar, zoals Birch en Camel Beige.

Hoewel het 30-jarig jubileum van de Asics Gel-Lyte III Heren/Dames voorbij is, vervaagt het silhouet met gespleten tong niet in de vergetelheid. Integendeel, het ontwerp van Shigeyuki Mitsui is uitgerust met een gedurfde "Sunrise Red" -tint voor zijn nieuwste voorstel. Het bovenwerk van gemengde materialen heeft de eerder genoemde tint door de voorvoet, middenvoet en hiel, waarbij het uiterlijk op zijn laatst gepaard gaat met een zwart contrast.

www.e-trainerschoenen.com
pages: 1
|

Home » Announcements » Asics Gel-Lyte III Heren/Dames