Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » Adidas Superstar Verkoop Messages in this topic - RSS
8/8/2021 4:30:53 AM
antrens
Posts 7
Zelfs de branding is opzettelijk op dezelfde manier ontworpen, aangezien het klaverblad op de top een portretachtige rand rond zijn vorm trekt. Adidas Superstar Heren/Dames Elders loopt wit meer vol, waardoor de Three Stripes-overlays langs de zijkant, de shell-toe en het leer door het hele profiel effectief worden samengevoegd. Gouden letters voegen een openlijk vleugje Superstar-DNA toe, hoewel het wordt onderdrukt door de rest van de door Stan Smith beïnvloede elementen.



In het hart van de constructie ligt Primeblue, een aardebewust materiaal dat gedeeltelijk is samengesteld uit Parley's kenmerkende oceaanplastic. Adidas Superstar Schoenen Het kleedt het hele bovenwerk aan en geeft elk paneel een bijna canvasachtige textuur. En achter, langs de hiel, worden donkere 'Core Black'-tabs aangevuld met een gerasterde reeks borduurmotieven, elke draad gemaakt van upcycled plastic afval. Bijpassende logo-outfit verder omhoog - met name bij de tong en het profiel - terwijl doorzichtige rubbers de tooling en teen uitbouwen.

De kenmerkende zijstrepen en hiellip zijn gekleurd in een pastel "Purple Tint" tint. Metallic goud animeert het ontwerp verder omdat het een glinsterende afwerking toevoegt aan merkelementen op de tong, het hiellipje en de zijkant. Adidas Superstar te Koop Het meest bepalende kenmerk zijn de geborduurde klaverblad-patches die op de achtervoet van de zijkant zijn aangebracht. Deze patches vertonen roze en paarse tinten voor een gradiënteffect, terwijl hun overlappende posities een schaduwachtige look creëren - een stilering van het trefoil-logo dat op zowel adidas-kleding als schoenen is verschenen.

Zo nodigden ze tijdens 4/20 zelfs South Park uit voor hun speciale, Campus-vormige viering. Adidas Superstar Verkoop En vandaag, iets meer dan een week daarna, schenkt het merk de kinderen wat liefde terwijl ze de iconische personages van De Kleine Zeemeermin eren. Verrassend genoeg is het paar van Ariel het meest eenvoudig - haar Superstar, met op schaal versierde strepen, alleen gekleed met een citaat en geen portret.

De ondersteunende cast komt echter in de schijnwerpers, inspirerende silhouetten van de Ozweego tot de Gazelle. Kopen Adidas Superstar De laatste is om te beginnen een eerbetoon aan Max, de lieve Engelse herdershond die naast prins Eric stond. De eerste daarentegen is veel gemener, met Ursula aan de binnenkant verborgen.

www.snkrshopee.com
pages: 1
|

Home » Announcements » Adidas Superstar Verkoop