Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » It's designed to be flattering and comfortable Messages in this topic - RSS
10/22/2021 12:13:09 AM
BerniceJO
Posts 2
"Detta är drömmarnas samspel när KAWS x sacai x Nike kommer tillsammans för att designa en nike blazer homme solde som är levande och skulpturell. Både KAWS och sacai betraktas som legendariska pionjärer inom sina respektive områden, och för att föra sin expertis till ett ikoniskt märke som Nike är en formel som är avsedd för storhet. genast kan du upptäcka signaturelement i sacais design med överbelastade komponenter. Sacai använder ofta dubbletter som vi kan se här på dubbel-Swooshes, två par skosnören, dubbla ögonstångspaneler och tvillingtungor som staplas ovanpå varandra.
</br> </br>
För att avrunda sommaren kommer Nike att släppa en ny ”Triple White” -tagning av sina hyllade nike air max plus noir homme nike air max plus noir homme , dock bara för damerna. Den kommande Nike Air Max Plus Premium är nästan helt klädd i fan-favorit ""Triple White"" nyans från dess mesh och läderkonstruerade övre, spetsbur, tunga och mellansula. Det är bara på yttersulan som färgen avviker till starkt svart. Avrundning av de sista detaljerna är signaturen ""Tn"" -märke på hälarna.
</br> </br>
I butikerna den 27 april klarar den lättblandade svartvita gråskala -estetiken sig bra över den nyutnämnda silhuetten som lyfter fram noir Flywire -kablar och genomskinligt Swoosh -märke. Den tydliga Air-enheten nedan anger vit beläggning i utvalda sektioner i en look vi ännu inte har sett på nike vapormax evo femme.
</br> </br>
nike air more uptempo homme kommer klädd i en patriotisk blandning av rött, vitt och blått som kommer att se ut som den ursprungliga versionen som tog plats 1996 och retro 2012. Den har en full midnight Navy -övre med ordet ""AIR"" över sidorna. Vitt och guld syns på nummer 8 som ligger på hälen på varje sko, vilket var en nick till Pippens OS -nummer. Inslag av rött syns också på swoosh -logotypen på tungan och botten på varje sko. Även om detta inte är en signatursko för Pippen, har hans namn och silhuetten varit synonymt med skons 20 -åriga historia."
pages: 1
|

Home » Announcements » It's designed to be flattering and comfortable