Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » Adidas ZX Flux Licht Cyaan Goedkope echte Messages in this topic - RSS
9/7/2016 2:12:30 AM
zccDavid1
Posts 2


Dus het lijkt erop dat de bijgewerkte Adidas ZX Flux Licht Cyaan Goedkope echte van Adidas, de ZX Flux ADV is hier te blijven en wordt gemakkelijk steeds beschikbaar in brand kleuren. Deze zwart-wit optie, hoewel eenvoudig, zeker packs een punch met de hulp van de doorschijnende hiel kooien, gespikkeld touw veters en de white-out rond de drie strepen. De warmte gebonden oogjes en slank mesh verwijdert de chunkiness dat is opmerkelijk op de OG ZX Flux, en het eindproduct is een slanke, stijlvolle sneak. De homies over bij Overkill hebben ze in voorraad nu als je het gevoel hebt alsof er iets nieuws te proberen.

Hoeveel van onze dames daar houden van hun Stippen, maar een paar trappen naar de combo te voltooien niet? Gelukkig voor alles wat je dames, Adidas heeft zojuist het antwoord gedaald tot uw gebeden met een vers paar Adidas ZX Flux Donkerblauw Online Kopen. Eenvoudige zwarte voet gebouwd bovenop een witte torsie tussenzool en aangevuld met witte stippen sieren de bovenste - eenvoudige, hippe en klaar jazzy te krijgen!

Adidas komen door middel van een aantal creatieve schoenen laatste tijd, case in point: deze Adidas ZX Flux Core Zwart Kopen in kastanjebruin. De titulaire colourway wordt royaal hier toegepast en overspant over de gehele bovenste, tussenzool en thermisch gebonden oogjes. Het handelsmerk ZX hielkap is een doorschijnende, stijve plastic rond deze tijd en is zeker om sommige hoofden uit nieuwsgierigheid op zijn minst te zetten.

Dames! We hebben iets voor u uit het team van adidas, die eens te meer hebben opnieuw uitgevonden de waanzinnig populaire ZX Flux om u deze gestripte-back van vrouwen exclusieve wel de Adidas ZX Flux Licht Aqua Blauw Bestellen goedkoop Verve brengen. Deze first-timer komt in een off-witte kleurstelling met een subtiele kiezel-als grafische afwerking op de bovenste. De synthetische bekleding op de hiel doet denken aan de oorspronkelijke ZX Flux hiel kooien, maar dit nieuwe lichtgewicht overlay schetst de ZX ontwerp in materiaal en kleur en de OG ZX Flux zool is vervangen door een levensstijl met kinderen Naast deze maken street klaar.

Triple black Fluxen - ze zijn als nodig is om de moderne drie strepen toegewijde als wit-op-wit uptowns om uw oude school Swoosh-head. Met dat in het achterhoofd, was het slechts een kwestie van tijd totdat adidas nam de nieuwe Adidas ZX Flux Weave Sneakers Kopen goedkoop Plus over naar de donkere kant. Met een all-neopreen boven- en suède afwerking in 'Core Black' aan te passen, dit zijn zonder twijfel de schoonste ZX Flux Plus-to-date.
pages: 1
|

Home » Announcements » Adidas ZX Flux Licht Cyaan Goedkope echte