Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » General » Adidas NMD City Sock Nederland Messages in this topic - RSS
10/24/2016 10:14:12 PM
qiuyou6
Posts 8
Deze Adidas NMD Human Race Nederland is voorzien van een Core en schoeisel witte kleurenschema dat een micro-rib gebreide geweven hogere functies. Het invullen van de look is een Black Boost tussenzool en bijpassende zwarte rubberen zool. Check out de officiële beelden hieronder en kijk voor de adidas NMD XR1 "Core Black" vrij te geven op 17 september 2016 bij geselecteerde Adidas Originals winkels.



adidas Originals heeft succes met hun Adidas NMD City Sock Nederland lijn, de remixen van klassieke Equipment modellen afgeslankt voor de moderne samengesteld, en door het gebruik van Primeknit en Boost - maar hoe zit het met alle van de retros zagen we daling van het merk een paar jaar terug? Terwijl we steeds minder van de adidas Superstar en de adids Pro model, zowel op een bepaald moment aanbevolen silhouetten hebben gezien voor de lifestyle imprint ongeveer een jaar geleden, toen we krijgen releases van elk iconische model, ze zijn zeker waard van een tweede blik. De nieuwste collectie paren premium wit leer met lijm buitenzolen die zich uitstrekken tot de klassieke shell-teen. Goudfolie branding landt op de tong voor een luxe afwerking.

adidas Originals is druk bezig te laten vallen Adidas NMD R1 Sale Nederland warmte in de zomer, maar dat betekent niet dat de drie strepen sommige van hun iconische lifestyle modellen uit terug in de dag hebben verlaten. Neem bijvoorbeeld de adidas Stan Smith. Het tennis klassieker opnieuw gemaakt ontelbare keren in Primeknit, luxe leer, en nog veel meer geweest. Nu toegevoegde micro perforaties zorgt voor een ademende bovenste perfect voor de warmste maanden, terwijl dit monochromatische "Solar Yellow" colorway zeker zal opvallen.

Het is een nieuwe dag dus natuurlijk is er een nieuwe Adidas NMD XR1 Sale Nederland. De adidas NMD R1 is vandaag onverwacht hoewel enigszins verwachte datum, het vrijgeven in een blauw / zwart make-up in het buitenland. Een mesh leunt bovenste ergens tussen koninklijke en marine, ooit zo iets in contrast met zwart op de branding, oogjes, tabblad hiel, zool en achter pluggen.

http://www.yeezyboostnl.com/
pages: 1
|

Home » General » Adidas NMD City Sock Nederland