Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » Adidas Superstar 80s Print Schoenen grijs Bestelle Messages in this topic - RSS
12/3/2016 12:39:35 AM
zxxTroy2
Posts 2


Van OG kijkt naar de vijftig tinten van Pharrell's Supercolor pack, heeft de Adidas Superstar een beetje van alles al gezien voor zijn jaar lang feest van Adidas Superstar 80s Print Schoenen grijs Bestellen goedkoop. Nu de iconische shelltoe sneaker ziet een nieuwe versie, die lijkt te zijn een blik van een aantal van haar-suède geconstrueerd broeders als de Campus te lenen, met een volledige suède bovenkant. De deluxe constructie geldt voor de jaren 1980 de bouw van de Superstar, compleet met platte lederen tong en off-witte zool en shelltoe naar een authentieke old-school uitstraling.

Het jaar van de Adidas Superstar 80s Zwart Metal Online Kopen krijgt een andere bijdrage aan deze exotische makeover net voor de dames. De vrouwen van de adidas Originals Superstar '80 krijgt zowel een metalen shelltoe en pony haar bovenste, ook gedetailleerd met-reptielen textuur leer voor een unieke en stijlvolle look dat draagt ​​bij aan de jarenlange viering van de iconische low-top hoepels schoen.

Pharrell en adidas Originals doorgaan met hun lopende samenwerking met een speciale editie van de Adidas Superstar 80s Toe Cap Schoenen Goedkope echte voor jarenlange viering van de schoen. Een van de grootste supersterren van de popcultuur leent zijn hand naar de adidas Superstar, met een premie veelkleurige kralen behandeling geïnspireerd op de traditionele Boliviaanse ambachten. een volledig kralen patroon Ontvangen op elke zijkant, elk mediale zijde onthult de zwarte lederen Superstar eronder, terwijl ook steeds meer kralen in de vorm van de drie strepen.

Shawn Stussy is een pionier op het gebied van streetwear cultuur, dat is de reden waarom, wanneer deze is gekoppeld met de adidas Originals Superstar '80, je weet dat je in voor een fijn bewerkte gezamenlijke inspanning. De nieuwste Adidas Superstar 80s Bestellen Kopen keert terug in een premium Dark Indigo leer, terwijl de klassieke shelltoe krijgt de originele off-white uitbundigheid. Gooi in gouden folie branding met een Shawn Stussy / adidas Originals insigne op de hiel om een ​​toevallige beige lederen bekleding contrast en deze zijn een must-have.

Meer brandstof wordt toegevoegd aan de shelltoe-mania vuur voor 2015 met de Adidas Superstar 80s lage prijzen "3D Camo" Pack. De twee-schoen set van de Superstar presenteert de iconische silhouet in premium leder constructies met een unieke "3D" camouflage texturen, bestaande uit braille-achtige verhoogde puntjes over de bovenste in camo vormen. De twee kleuren opties omvatten hout bruin en wit, elk met een off-witte zool eenheden en shelltoes voor een vintage feel.
pages: 1
|

Home » Announcements » Adidas Superstar 80s Print Schoenen grijs Bestelle