Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » General » Nike Air Max BW Grijs Groothandel Messages in this topic - RSS
12/9/2016 11:59:10 PM
hhhPhil
Posts 2


De gemoderniseerde Nike Air Max BW Grijs Groothandel is klaar om dit voorjaar seizoen over te nemen met een aantal schone kleurstellingen, en het niet veel schoner dan de inmiddels klassieke "Cool Grey" -regeling we hier te zien krijgen. De bijgewerkte en retooled Air Max BW Ultra krijgt de Cool Grey en witte paring over het bovendeel, met reflecterende zilveren verstopt onder de perforaties op het paneel hiel om gewoon een beetje flash toe te voegen aan de schone en neutrale look. Een van de debuut ziet er voor de Air Max BW Ultra, deze "Cool Grey" colorway releases donderdag 3 maart op Nike.com en selecteer Nike Sportswear retailers.

Braziliaanse kunstenaar Nunca zeker niet gaan voor de hand liggende route met zijn bijdrage aan de indrukwekkende Nike Sportswear Collectie Six. Voor de hand liggende zou een gele reeks van sneakers en versnelling met groene en blauwe accenten, of misschien een blauw uitzien als hun plaatsvervangers kit zijn geweest. In plaats daarvan wordt dit pakket al een black-out, en net als de Dunk High AC's dat wij u vorige week liet zien, deze Nike Air Max BW Goedkoopste Gen IIs door Nunca gewoon een vleugje groen. Het belangrijkste element in de volgende is een witte middelste laag van de Torch, dat door de bovenste laag van mesh aan de BW Gen II goe en zijpanelen gluurt. Pak een paar van deze BW Gen II Quickstrikes van TheGoodWillOut.

Het lijkt alsof de ontwerpers van Nike Sportswear echt druk komen met een verscheidenheid van regelingen voor de favoriete Nike lopers iedereen geweest zijn, zeker gezien alle monsters die we hebben gezien dit jaar. Een Nike Air Max BW LONDON Kopen goedkoop monster heeft onlangs opgedoken die een zwart-paarse colorway geaccentueerd door iconische safari print en andere functies. De zool is verdeeld in twee door een scheiding tussen de schone, witte voorin en metallisch zilver die op de achterste helft, rond de Nike luchtbel. Zwart gaas materiaal behandelt alle gebieden op de bovenste die niet zijn versierd met glanzend, zwart leer en een witte Swoosh. Wat maakt dit monster pop is de subtiele, paars gebruikt naast de kant oogjes en een safari druk overdekte tong. Er is geen woord over wanneer deze zal vrijgeven, maar stay tuned naar Sneaker Nieuws voor het laatste. via breadtalker van SC Forums.


Als je zelfs een beetje Nike Air Max geschiedenis kent, weet je de Nike Air Max BW Ultra Uitverko uit 1991. Je bent ook zeker vertrouwd met het origineel en iconische "Perzische Violette" colorway van de "Big Window" sneaker. de originele "Marina Blue" versie, die is eigenlijk nooit in de schoen 25 jaar levensduur-tot nu toe retroed: Maar alleen de grootste BW-fans kunnen deze colorway gezien hier vandaag te herkennen. Vergeten door de meeste, is de colorway uitgegroeid tot een legendarische eenhoorn voor veel verzamelaars door de jaren heen (Er is zelfs een Facebook-pagina gewijd aan het brengen het terug). Nu toe te voegen aan de toch al grote jaar voor de BW, is het Marina Blue-versie eindelijk terug, compleet met de Green Jade en witte accenten voor een nauwkeurige reproductie OG. Paren zijn nu aangekomen bij geselecteerde Nike Sportswear retailers zoals Rock City Kicks.
12/12/2016 8:42:31 PM
seokts
Posts 12
Du lịch California
Kham pha California
Cảm xúc khi đi du lịch nước Mỹ
Du học california
món ăn ở California
kham pha texas
du lich texas
hoa đẹp nhất việt nam
pages: 1
|

Home » General » Nike Air Max BW Grijs Groothandel