Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » General » Billigste Nike Free 4.0 Flyknit Online DK Messages in this topic - RSS
12/20/2016 12:38:23 AM
KerwinKerr
Posts 3
Nike Free 4.0 's 2014 redesign løber lige ind i det nye år i sin Flyknit byggeri, slippe i et par nye udseende, som omfatter denne stærk viser i Poison Green og Total Orange. Det helt vævet øverste på den fleksible sål gjort berømt af Nike har en sort base med den pulserende grøn og orange garn hele vejen igennem. Hvid tilføjer nogle høje kontrast til branding og ydersål til at fuldføre en af ​​de hårdeste udseende for nike free 4.0 flyknit sort vi har set endnu.



Flyknit konstruktion har eksisteret i et par år nu, og det er sikkert at sige, at det vil være omkring i mindst et par mere. Opsluge næsten alle Swoosh silhuet tænkelige, af de mange montering stilarter, åd, nike free 4.0 flyknit billigt udgør blandt de flere økologiske fusioner. Strikket konstruktion overtager denne temmelig forenklet silhuet og skaber noget virkelig grundlæggende - en løber med en åndbarhed, støddæmpning, komfort og selvfølgelig øverste stil. Par at med en all-rød øvre og du har en sko båret af folk som herretøj aficionado er, i al deres velegnet og skræddersyet herlighed.

Nu, hvor signatur "Multi-Color" colorways af nike free 4.0 flyknit online shop er ude, kan Nike begynde at frigive de monokromatiske sorter af Flyknit og gratis silhuet. I dag får vi et første kig på Bright Crimson sort, en colorway, der tager den pulserende røde nuance til opgaven og bør være et populært valg givet alle røde sneaker dille, der fortsætter med at regere. Swoosh skiller sig ud i en simpel hvid til at matche ydersål. Hvad synes du om den seneste Free 4.0 Flyknit?

Flyknit øjeblikket kører på dynamikken i to år med talrige udgivelser, og på dette tidspunkt ved vi nu, at materialet gør for den perfekte sommer slid. Let, holdbar og frem for alt andet åndbart, har nike free 4.0 flyknit dame tilbud droppet i flere flerfarvede udseende og nu rammer med en brand-lignende twist takket være denne sort og Bright Crimson par, der bruger en bred vifte af appelsiner, gule og røde på strik øverste, mens en gratis ydersål tilføjer fleksibilitet til turen. Sort spiller som base her, da den mediale side bliver ramt med en hvid swoosh til kontrast.



De fleste af de nike free 4.0 flyknit herre pris par, vi har fremvist som for sent har været af den flerfarvet overtalelse, men lad os ikke glemme, at de sneakers også har været masser travlt med de mere standardiserede farve blokerer procedurer. Tag denne gruppe for eksempel, som blot dukkede op for at konkretisere sommeren 2014 interval for Free løbere. Kvindernes par fra gruppen trend lysere med sporten turkis og den lyse Crimson, mens mændenes funktion to sorte og hvide sammen med en neo turkis.
pages: 1
|

Home » General » Billigste Nike Free 4.0 Flyknit Online DK