Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » Adidas Originals ZX Flux Bestellen Messages in this topic - RSS
1/16/2017 2:39:55 AM
Doris2
Posts 2
Adidas Originals ZX Flux Bestellen


De Adidas Originals ZX Flux heren is een gekenmerkte troef voor de drie strpies sinds zijn debuut meer dan twee jaar geleden. Sindsdien, in ware adidas mode, het silhouet is omgetoverd tot talloze transformaties onder de Originals imprint voor wat het seizoen is op dit moment in de sessie. Dit gedempte Adidas Originals ZX Flux dames Verve is van plan te zijn een vrouw's exclusieve, zoals de hiel kooi wordt gedumpt voor een eenvoudige versterkt overlay in synthetische vorm. Zelfs de traditionele ZX zool, de functie die de schoen de naam gaf en weer terug harkened uit de late jaren '80 loopt afdruk, is gekozen voor een meer lifestyle-vriendelijke gegoten fit.

adidas Originals heeft een ton van de geweldige ideeën tentoongesteld in het afgelopen kalenderjaar, maar misschien wel het hoogtepunt van alle niet-Yeezy hype was dit Adidas Originals ZX Flux Winkel. De schoen draaide hoofden in de NBA All-Star Weekend feest in februari, en de schoen had absoluut niets te maken met basketbal. De slangenhuid-achtige bovenste verdedigde een reflecterende 3M constructie die iriserende in de natuur was, dus wanneer het licht het silhouet te raken, een scala aan regenboogschaduwen getransformeerd de schoen in een van de helderste creaties van het jaar. Aanvankelijk debuteert op een eenvoudige donkergrijze, vandaag zien we de XENO Technology verrassende terugkeer in een all-black-alles esthetiek. Als je gemist op de eerste paren, nu is je kans om het goed te maken.

Hoewel het nog steeds een van de meer populaire modellen adidas 'te zijn, heeft
de Adidas Originals ZX Flux Goedkoopste ervaren een zekere vermoeidheid het afgelopen jaar, want het is uitgebracht in zo'n grote verscheidenheid van kleurstellingen. Op dit punt, het merk realiseert zij moeten het model geeft een revisie, en dat is precies wat ze aan het doen zijn op deze laatste druppel. Gecompromitteerd van een complete beige bovenste, de schoen is voorzien van een unieke camo afdrukken anders dan alles wat je ooit hebt gezien. De tussenzool bevat dezelfde print, maar in andere en meer levendige tinten van bruin, en bieden een mooie contrasterende look die perfect is voor de herfst.

Op dit punt hebben we zo ongeveer alles wat denkbaar op het Adidas Originals ZX Flux Bestellen gezien. En als je niet iets op zijn veelzijdige bovenste dat u wilt hebben gezien, kunt u het te laten gebeuren jezelf door het nemen van een foto en het gebruik van de #miZXFLUX app. Met de vele kleuren en prints al op de ZX Flux, de adidas Originals team wendt zich tot één van de details in het design van de schoen om mee te spelen met het volgende: de TPU hielkap. Hier wee zie de hiel steun stuk gedaan in een unieke blauw-to-zilver metallic afwerking, terwijl de rest van de bovenste blijft vrij eenvoudig in grijze mesh met koninklijke blauwe accenten.
pages: 1
|

Home » Announcements » Adidas Originals ZX Flux Bestellen