Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » Adidas Pure Boost Nieuwe Messages in this topic - RSS
1/20/2017 2:23:28 AM
Carrillo2
Posts 2
Adidas Pure Boost Nieuwe

De Adidas Pure Boost dames maakt dat soort van een statement met zijn lifestyle design. Het model bracht in de leden van de ontwerpteams voor Y-3 en Originals divisie van het merk, die in harmonie samen met hun sportieve prestaties vleugel aan de sneaker in kwestie te maken. Global Creative Dicector voor adidas Sport Prestatie James Carnes vatte het samen door uit te leggen "Met Pure Boost, ontwierpen we de schoen tot zijn ruwste vorm te worden ontdaan en de innovatieve technologie in een volledig schone en moderne look te benadrukken.

Het is alweer bijna een jaar geleden dat adidas eerst gaf ons een preview van hun Boost-technologie, een vooruitgang die beloofde om lopers extra kussen geven, maar dingen licht genoeg om een ​​terugkeer van de energie bij elke stap houden te houden. Nu adidas blijft imponeren als we een blik krijgen op de levensstijl tendensen van de Adidas Pure Boost heren. De release is exclusief voor strikt adidas en Foot Locker en nu de Euro branche heeft ze vandaag beschikbaar in zes nieuwe monochrome kleurstellingen, variërend van een zwart, zonne-rood, zonne-blauw, en een vrouwen paar dat een "Jersey" krijgt kijken naar een comfortabele imiteren katoenen t-shirt.

Het women's-only Adidas Pure Boost Online Bestellen X krijgt een herfst upgrade met deze nieuwe all-terrain editie. De Pure X Boost ATR nog steeds beschikt over de unieke "zwevende" boog voor een sok-achtige en mond-hugging fit, maar wordt uitgebreid met een meer robuuste zool met extra grip voor de off-road of natte en gladde afdalingen. De
all-terrain Adidas Pure Boost Nieuwe X debuteert in de colorway die je hier ziet, sportieve boven een zwarte stretch-gaas met een gespikkelde houtskool grafische en een gemarmerde gom zool. Paren zijn nu verkrijgbaar bij adidas Running retailers overal, ook Renarts.

Je zou kunnen worden opgeleid om te denken dat een adidas aanbieden met camo bovendeel is van de A Bathing Ape bemanning, maar deze laatste set van de militaire-themed kicks is een in-house design. De populaire Pure Boost is de sneaker om dit grote visuele upgrade te ontvangen, met de klassieke olijf tinten en een marine-thema blue paar inhalen van de Pure Boost silhouet. Met de grote in-line releases en de dope Yohji selecties, de Adidas Pure Boost Goedkoop is zeker het maken van een naam voor zichzelf onder de indrukwekkende nieuwe adidas modellen dit jaar. Hier krijg je een gedetailleerde kijk op de onderstaande kleurstellingen en zijn dus direct nieuwe direct uit de adidas webshop.
pages: 1
|

Home » Announcements » Adidas Pure Boost Nieuwe