Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » Adidas Yeezy Boost 350 V2 Nederland Messages in this topic - RSS
2/25/2017 1:00:47 AM
sunnyrner
Posts 11
Als u op zoek bent naar Adidas Yeezy Boost 350 Prijs iets basic deze week, kun je niet winnen van de Air Jordan 1 "geperforeerd" pak. Twee sneakers worden aangeboden als onderdeel van deze release, een volledig black-out versie en een witte versie. Getrommelde leer en geperforeerd leer de balans van de bovendeel, terwijl de zool tellers met de andere kleur. Deze zijn ingetogen, klassiek, en past in elke situatie.

De lichtgewicht low-top Adidas Adidas Yeezy Boost 350 V2 Prijs Pure Boost beschikt over een ademende Primeknit bovenste constructie, met Boost tooling, lederen accenten op de hiel en gemengd drie strepen branding op het sides.The populariteit van Adidas 'Boost technologie wordt alleen maar groter, en terecht vanwege zijn ongelooflijke comfort. De Adidas Pure Boost, een silhouet in de running lijn, krijgt vijf kleurstellingen voor de fans om uit te kiezen komen februari.

Er is een compleet scala van Adidas NMD Dames opmerkelijke adidas Boost modellen vrijgeven van dit weekend, en zonder twijfel een van de hoogtepunten van allemaal is de NMD R1 zie je voordat je hier. De "Solid Grey" is een van de beste nieuwe kleurstellingen voor de schoen die we het hele jaar gezien, en een underdog aan de NMD "Gum Pack" ook slaan retailers dit weekend. Deze nieuwe look is voorzien van de NMD R1 breit bovenste (blijkbaar niet Primeknit) met een grijs gespikkeld colorway, die eigenlijk heel in tegenstelling tot de "Solid Grey" naam van de tint. De ingewikkelde weefsel wordt gecontrasteerd met heldere witte accenten voor het tabblad hiel, achterbumpers en zool.



Drie nieuwe kleurstellingen van de Adidas NMD Kopen Nederland adidas Originals YEEZY Boost 350 V2 vrijgeven op woensdag 23 november, en we hebben up gepaard met een aantal van onze favoriete retailers tot een totaal van zes pairs.The langverwachte kicks weggeven bogen op een grijze Primeknit bovenste , gecombineerd met Boost tooling eronder. De meest in het oog springende aspect van de schoen is de zonne-rode zijpaneel streep die op zijn beurt is voorzien van "SPLY 350" branding. De release wordt ook verwacht om te komen met een nieuwe bruine doos, en merkt op "350" tagging bovenop.

http://www.kopenkicks.com/
pages: 1
|

Home » Announcements » Adidas Yeezy Boost 350 V2 Nederland