Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » Adidas NMD R1 Primeknit Messages in this topic - RSS
3/9/2017 1:03:11 AM
canefuller
Posts 14
De NMD is al een populair Adidas Yeezy Boost 350 Prijs silhouet onder de sneaker gemeenschap en in een paar maanden, zullen we het zien van de XR1 versie hit retailers. Enigszins afwijken van het origineel NMD, de XR1 biedt een aantal extra hardware op het bovendeel, maar nog steeds draagt ​​de OG NMD esthetiek. Een handvol kleurstellingen zal worden rollen in juli, met inbegrip van dit alles witte uitlevering. Blijf op de hoogte met Modern Notoriety voor meer nieuws over de Adidas Originals NMD serie.

De adidas NMD Chukka is Adidas Yeezy Boost 350 V2 Prijs een herinterpretatie van een van de de meest populaire releases van de afgelopen jaren, de adidas NMD. Met zijn street-ready stijl gecombineerd met een hit van verfijning, de Chukka Boot look met Boost demping is iets dat zal u sprakeloos en misschien niet in staat om "Chukka" correct te zeggen. Niet dat er een manier om het te zeggen op de juiste manier of iets dergelijks. Europese sneakerheads kreeg de heads-up op deze release een paar weken terug, dus nu zijn we wachten op de Amerikaanse release stateside.

De warmste sneaker van Adidas Yeezy Boost 750 Kopen 2016 tot nu toe zal binnenkort beschikbaar in de dimensionering en kleurstellingen alleen voor meisjes zijn. Natuurlijk, het is de adidas NMD R1 we het over hebben, waarbij de lifestyle sneaker wereld door de storm sinds de eerste release heeft genomen eind december 2015. Ervoor zorgen dat de jonge dames zullen niet worden weggelaten uit de NMD rage, adidas Originals is klaar om meisjes-exclusieve versie van de sneaker, die krijgen we een voorproefje van hier in een roze en paarse colorway laten vallen. Verwachten dat ze snel bij geselecteerde retailers zoals Champs Sports.



het kopen van Adidas NMD Kopen Nederland Yeezy Boost sneakers online is hard. Het komt hierop neer: Supply kan niet de vraag te voldoen. Het tekort is zo acuut dat als je ze niet kopen bij de lancering voor de detailhandel prijs - tussen de $ 200 en $ 350, afhankelijk van het model - je moet omhoog van $ 2.000 te betalen op eBay of een andere site om je handen te krijgen een paar. Doorverkoop Yeezys is uitgegroeid tot een bedrijf, en beide Adidas en Nike (met zijn retro Jordans) wenden zich tot technologie om de winkelervaring eerlijk en veilig voor iedereen te maken.
pages: 1
|

Home » Announcements » Adidas NMD R1 Primeknit