Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » nike internationalist dames Messages in this topic - RSS
3/23/2017 10:09:32 PM
EdwiinBen
Posts 3
Na het zien van een groot nike internationalist dames aantal kleurstellingen van de Nike Zoom Hyperflight waaronder de Gamma Green, is er nu een paar voor iedereen die hen wilde in blauw. De verschillende tinten blauw tussen de meerderheid van de schoenen die is Game Royal en de veters en accenten die Gamma Blue echt uit springen en zal een grote winter schoen zodra deze kleuren beginnen rond te komen. De tong en binnenvoering zijn zwart om de schoen een sterke uitziende basis plaats te geven van het hebben van teveel gamma blauwe overal schijnt. Omdat deze schoen heeft vandaag genoemd en is nu in de winkels op een gegeven Nike retailers, kun je ze ook bestellen bij Renart s als je don t gevoel dat het verlaten van het huis. Dit is een perfecte schoen voor hooping of het maken van een flitsende entree in uw favoriete plek, laat het ons weten in de commentaren hieronder als u van plan om een paar snel addertje onder het gras, en blijf op de hoogte te Sneakerfiles voor meer kicks en nieuws!

Een paar maanden terug presenteerden we de verwachte Nike Roshe Run Split Pack dat laten vallen op 16 februari, goed Nike daalt een ander model te worden toegevoegd in de verpakking. De Nike Roshe Run is terug in een Cool Grey split met Green colorway. Zoals altijd met nike air max 2015 goedkoop de comfortabele mesh-technologie, dit Roshe Run sport een volledige Koelgrijs cover, terwijl de binnenzijden groen worden afgezwakt. Deze nieuwe colorway van de Roshe Run is nu verkrijgbaar bij geselecteerde bestemmingen, inclusief Sneaker lounge.The favoriete nike running sneaker is terug in een gloednieuw colorway. De Nike Air Huarache LE druppels in een gladde colorway die zeker zal een favoriet voor de meeste runner-heads. Met een grijze mesh, de Air Huarache vervaagt tot een fijnmazig Royal Blue, dat geeft ze een glimmend blik nog strak. De zwarte hak clip gaat goed samen met de zwarte lederen zijpanelen. Deze Air Huarache LE rondt keurig boven op een gegoten fris wit mid-sole.The Nike SB Dunk is het maken van een verklaring in het spel voor geruime tijd,maar voor dit paar Nike ging met de altijd populaire Safari afdruk.

Met geen verklaring waarom Nike heeft besloten om de datum terug te dringen, zal sneakerheads moeten wachten nog een week om hun handen te krijgen op deze laatste paar Nike Kobe 8 s. Hoewel jullie allemaal sneakerheads u over het hoofd naar NIKEiD nu en maak je eigen graffiti Kobes, dit bijzondere paar bespaart u een paar dollar nadat ze vallen naast weekend.For u allen sneakerheads die de Red October Nike Air Yeezy 2 ingevoerd wedstrijd, het lijkt erop dat de winnaars hebben eindelijk aangekondigd. Hieronder Geplaatst is de lijst van gelukkige winnaars die het geluk genoeg om hun paar felbegeerde Red Octobers ver voor op de rest van de sneaker wereld ontvangen. Bekijk hier het overzicht na de sprong en alle van de winnaars, gefeliciteerd met uw triomfantelijke sneaker overwinning. Toen we voor het eerst de ogen gelegd op de Nike LeBron XI, het was een black-out wear testexemplaar dat voor het eerst kreeg de buzz gaan.
pages: 1
|

Home » Announcements » nike internationalist dames