Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » Adidas Originals Gazelle Goedkoop Messages in this topic - RSS
6/5/2017 2:26:24 AM
Rector3
Posts 2
Adidas Originals Gazelle Goedkoop


De Adidas Originals Gazelle Heren had een groot jaar in 2016, die terugkeerde naar de planken in een kwaliteitsconstructie die precies aan het uiterlijk van de schoen was in de vroege jaren negentig. Nu gaat Adidas Originals een beetje verder en een beetje duister voor een andere editie van de Gazelle voor 2017, de Gazelle Super, die oorspronkelijk in Joegoslavië in 1987 werd geproduceerd. Zoals u kunt zien heeft de schoen een tweekleurig ontwerp, met extra Adidas branding op de middenvoet en een iets slankere doos. De Adidas Originals Gazelle Korting debuteert in OG kleurroutes van vintage-uitziende rode en blauwe suède in ealry 2017.

Sindsdien zag we de triomfantelijke terugkeer van de Adidas Originals Gazelle Dames eerder deze zomer, elke versie is in suede gebouwd. Dat is aan het veranderen van deze herfst, aangezien de vernieuwde Gazelle ontworpen voor de vroege jaren negentig specificaties komt in deze stoute, all-black leren look. De vermoorde Gazelle heeft niets anders dan zwart leer en rubber van boven naar beneden, behalve voor een blik goudfolie voor de Gazelle branding aan beide zijden.

De triomfantelijke terugkeer van de Adidas Originals Gazelle Goedkoop deze zomer gaat door met een speciale "Ostrich Pack" editie. Voor dit laatste duo van de vernieuwde Gazelle die we al hebben gezien in een breed scala aan suède kleurwegen, heeft het iconische model een subtiele aanraking van getextureerd struisvogel voor alleen de strepen van de mediale zijde, terwijl de zijden strepen glad glad worden gemaakt tot Overeenkomen met de zwarte of gouden gele suède. Een ander toegevoegd detail is de nylon hiel tablus lus.

Het drinken van de keuze voor veel dames als het tijd is om te feesten, is Rosé getransformeerd in sneakervorm met deze schone nieuwe look voor de vrouwen Adidas Originals Gazelle Bestellen goedkoop. Het grote rendement van de iconische sneaker in 2016 in de vroege jaren 90-constructie is zeker een reden voor de viering van adidas-fans, dus waarom niet een fles popken en een paar van deze roze roze suede kleurweg pakken?
pages: 1
|

Home » Announcements » Adidas Originals Gazelle Goedkoop