Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » Nike Free RN Flyknit Zwart Online Bestellen Messages in this topic - RSS
6/7/2017 8:17:08 PM
Mandel4a
Posts 2
De all-new Nike Free RN Flyknit Wit Opruiming is nog niet eens vrijgegeven aan het publiek en NikeLab heeft al een collaborative colorway gecreëerd voor de komende Nature of Motion tentoonstelling tijdens de Milaan Design Week 2016. Kom in een all-blacK Primeknit bovenkant, deze Nike Free RN Motion Flyknit is afgewerkt met grijze accenten op de branding en Free sole. De Nike Free RN Motion Flyknit levert de meest natuurlijke rit nog op een van Nike's Free Flyknit sneakers dankzij een nieuwe dual-injection technologie die gebruik maakt van warmte, in plaats van lijm, om twee schuimen te smelten in een stuk dat nog steeds een IU-schuim drager heeft en Zachte IP-kern.

De eerste dame van de Verenigde Staten van Amerika Michelle Obama is onlangs een aangepast paar Nikes direct van de Swoosh gekregen. De sneaker, die je hierboven kunt zien, is de all-new Nike Free RN Flyknit Blauw Online Kopen en komt in een Paars Flyknit bovenkant met zwart-witte accenten. Vanwege het konijntje op de tong en de speciale doos waar de schoenen in komen, kunt u de verbinding maken dat dit een speciale Pasen kleurweg is. De doos waar de schoenen binnen kwamen, is net zo cool als de schoenen zoals het lijkt op een chocolade-ei. Wanneer u het opent, worden de schoenen in de vorm van een konijn geplaatst. De Nike Free RN Flyknit verandert de manier waarop Nike Running doet gratis . De flexibele technologie is nu uitgerust met een nieuw driehoekig tractiepatroon dat zich uitstrekt terwijl u rijdt om uw multifunctionele functionaliteit te vergroten, zodat u zo natuurlijk als altijd kunt draaien en snijden. Terwijl de middelzool- / buitenzooleenheid een complete transformatie voor dit model onderging, is de naadloze Flyknit-boven ook alles behalve standaard.

De sokachtige pasvorm zorgt voor ademendheid en lockdown comfort en komt nu met dit interessante gebruik van Multi-Color aan de mediale kant om een ​​zwart-witte basis te contrasten. De terugkeer van de 'Multicolor' Flyknit Racer is niet de enige 'release' die op je radar moet staan. Nike gaf zijn nieuwste gratis sneaker, de Nike Free RN Flyknit Sale nl , een subtiele 'Multicolor' makeover. Als u de voorkeur geeft aan uw "Multicolor" ziet er een beetje meer afgezwakt, dan is deze kleurenweg voor u. De performance runner is verpakt in een zwart-wit Flyknit rond de toebox, hiel en zijdelingse kant, terwijl regenboogkleurige tonen verschijnen op het tong- en mediale paneel. De Free RN Flyknit is gebouwd voor het rennen, maar je hoeft niet Raak het spoor om deze te waarderen. Ze zijn ook een goede keuze voor casual wear, vooral als het weer begint te verwarmen. De Nike Gyakusou lijn, een samenwerking ontworpen door de Japanse modeontwerper Jun Takahashi, zal in dit jaar de Olympische sportkleding van de Swoosh met kleding en sneakers die ontworpen zijn om in Rio te rennen, ingehaald worden. Op de schoenenzijde is de Free RN Flyknit. De schoenenportsoort Gyakusou branding op de binnenzolen en een kleurenpalet dat elders in Takahashi's Nike-werk is gezien. Onderoffers zijn onder meer korte broekjes en singlets die de prestatievoornemens van de lijn bevestigen. Nike is nog steeds nieuw aan het vinden Manieren om de vrije technologie te revolutionair, omdat hun nieuwste Nike Free RN Flyknit een vernieuwde buitenzool laat zien die de flexibele vooruitgang van zijn voorgangers verbetert.
pages: 1
|

Home » Announcements » Nike Free RN Flyknit Zwart Online Bestellen