Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » adidas y3 qasa high Messages in this topic - RSS
7/8/2017 3:20:13 AM
gdrghdzfh
Posts 3


Met inspiratie van de tennisschild Rod Laver's handschoen van Adidas, zijn deze futuristische adidas y3 malaysia high tops een goed voorbeeld van wat Y-3 helemaal over gaat, en voegt een nieuwe impuls toe aan een klassiek ontwerp. Dit high fashion silhouet trekt echt oog met extravagante bovenste details; De enige grip die je zou kunnen hebben is dat het niet zo draagbaar is voor de dagelijkse stijl als bijvoorbeeld de Honja.

Y3 staat voor een aantal succesvolle takken van de familie Adidas die andere succesvolle adidas y3 stan zip samenwerkingsverbanden en micromerken bevat in samenwerking met Stella McCartney en Porshe Design Sport. Deze lijnen versterken de reikwijdte in verschillende segmenten van de markt, met name het hogere einde van De markt vervagen de traditionele grenzen tussen high fashion en casual sportswear.

Mode- en sportkleding hebben zich vaak in hetzelfde gedachteproces bevonden, hoe ze het adidas y3 qasa high lichaam aantrekken voor de dagelijkse herhalingen. Met Yamamoto's ontwerpen die structuur, silhouetten en percepties van het bewegende lichaam van kleding verkenken, introduceerde Y-3 adidas een meer elite segment van de modemarkt.

Als we aan Yamamoto denken, denken we aan innovatie. Adidas Y-3 is zeker "de toekomst van adidas y3 yohji yamamoto sportkleding", zoals ze zichzelf noemen. Deze keer hebben zij een voorwaarts denkend silhouet in een zwart-zwarte kleurweg gecreëerd voor ongeëvenaarde fit en ondersteuning.


http://www.advsupports.com/
pages: 1
|

Home » Announcements » adidas y3 qasa high