Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » Nike Air Max Thea Flyknit Goedkope echte Messages in this topic - RSS
7/11/2017 10:47:50 PM
Samzqwy0
Posts 2
Na de debuut van zijn flyknit-variatie wordt de vrouwen-exclusieve Nike Air Max Thea Flyknit Kopen geopenbaard in een andere uitlevering om het nieuwe jaar met deze LX-editie te verwelkomen. In tegenstelling tot de originele maasconstructie, gaat dit bijzondere paar op een meer premium bouwen met een gladde, gekromde leer gedrapeerd In max. Oranje, terwijl exotische details op het kraaggedeelte prominent zijn, naast de achterspatbord met pythonoverlays. Extra details zijn onder meer textuurblauw Swooshes die zijn levendige profiel, gele trekklipjes en een ongerepte witte midsole-eenheid completeren met subtiele gomaccenten op De buitenzool.

Deze vrouwelijke exclusieve Nike Air Max Thea Flyknit Blauw Bestellen introduceerde dit afgelopen januari in de oreo en universitaire rode kleurenwegen in een veelkleurige optie voor zijn volgende variatie. In een opvallend prismatisch thema over zijn definieerde ademende gebreide bovenbouw die voldoet aan de vorm van jouw Voet, tonale zwarte accenten op veters, binnenvoering en lederen modderbescherming zijn complementair aan het ontwerp, terwijl grijze swooshes het profiel verder uitdrukken. Ten slotte wordt er een heldere, witte doorsnede-eenheid die ultralichte kussing biedt, het totale ontwerp afgerond.

De vrouwen Nike Air Max Thea Flyknit Roze Nederland ontvangt nog een ander update voor het einde van het jaar, zoals het nu wordt gemaakt in een levendig palet van woestijn oker / goud dart. Een slank profiel dat bestaat uit Ademend gaas en synthetische kunststof, de levendige kleurstof omvat in hoofdzaak zijn gehele bovenkant, terwijl een ander opvallend element is gericht op zijn modderwacht, die een reptiel-achtige textuur heeft voor extra flair. Ten slotte is een scherpe, witte full-length rubberen zool met gouden dart Accenten op de buitenzoolkapjes van zijn algemene profiel. Het vrouwen Air Max model komt in een Donkerblauw bovenkant geplaatst op de neus. Begeleidend de Donkerblauw is het Tan leer op de hiel overlay en natuurlijk, de Pink opgemerkt op de kraag, hiel trek tab en binnenvoering. Extra kenmerken zijn onder meer het reliëf-driehoekige patroon op de leren hak en de schone White Air Max-zool met Tan-tips van de buitenzool. "De Nike Air Max Thea is zojuist opgevallen in een nieuwe kleurweg die fans van Los Angeles Dodgers kunnen leuk vinden. Blue Spark colorway, deze Air Max Thea is voorzien van een volledige mesh bovenkant die een goede ademendheid en een lichtgewicht gevoel biedt.

De hele schoen is voorzien van een blauwe bovenkant met witte accenten die op de branding, aan de teen en op de zoolkast geplaatst worden. Een nieuwe kleurweg van de Nike Air Max Thea Flyknit Wit Online Kopen is op dit moment bekend als de Nike Air Max Thea Obsidian. Deze nieuwe kleurweg komt er voor uit dat het voor zowel het zomer- als herfstseizoen lijkt te werken. 'De exclusieve Nike Air Max Thea van de vrouwen gaat door Om in het seizoen vaste kleurwegen te ontvangen, zoals het nu wordt geïntroduceerd in een aflopende toon van middelgrote olijf. In combinatie met ademend maas over zijn boven- en kraaggedeelte in grijs, omvat de definieerde tint de synthetische overlays, Tong, veters en binnenvoering, evenals het leren hielpaneel, dat een reptiel-getextureerd detail bevat, dat extra exotische flair geeft aan zijn onderbouwde constructie. Bovendien wordt de zwarte Nylon Air Max Thea dikker en meer zomer klaar dan ooit met een nieuwe die-cut iteratie genaamd Air Max Thea Joli. De nieuwe Air Max Thea, met geometrisch gevormde gaten voor een sandalachtige uitvoering, wordt in een all-white look geadviseerd op de retro-geïnspireerde runner van de populaire vrouwen.
pages: 1
|

Home » Announcements » Nike Air Max Thea Flyknit Goedkope echte