Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » Nike Air Force 1 Flyknit Dames Korting Messages in this topic - RSS
7/13/2017 12:05:49 AM
Theodog1
Posts 2
Laast aangeboden in het stand-by-Amerikaanse thema en een levendige geel optie, wordt de gemoderniseerde Nike Air Force 1 Flyknit Sale Nederland behandeld in een ondergeschikte afwerking voor zijn nieuwste weergave dit jaar. In principe een vernieuwde uitvoering van het klassieke basketbal silhouet, wordt het model bepaald door een Geconfigureerde bovenkant met de handtekening van de merknaam. Met tonale zwart domineren zijn meerderheid, wordt het stealthy profiel gecompenseerd met metallic zilveren accenten die op de swooshes, tong en hiel tabblad voor een opvallend effect zijn. Tenslotte zorgt een bijpassende Nike Ultra-zoolunit die een lichtgewicht gevoel bevordert. Het elegante design zorgt ervoor dat Nike Sportswear de perfecte editie van de Air Force 1 voor de zomer met nieuwe kleurwegen van de Flyknit-constructie doorvoert. Aangezien het kwik blijft stijgen, wil je nog een traditioneel alle leerpaar van de Luchtmacht 1 dragen, dus gelukkig geeft de Swoosh u veel opties voor de lichtere en ademende versie als de zomer vordert.

Naast de onlangs gerenommeerde Nike Air Force 1 Flyknit Groen Waar te Koop in emaille groen, wordt het lifestyle-updated silhouette nu ingevoerd in een oreo-geïnspireerd thema dit seizoen. Op de Swooshes over de zijpanelen, het hielblad en de kenmerkende enkelband voor een premium look, wordt een simpele zwart-witte kleurweg over de definitieve flyknit-compositie opgetekend. Ten slotte is een schone witte middelzijdige eenheid met subtiele zwarte accenten op De buitenzool richt het klassiek gekleurde paar helemaal uit. Het is hier eindelijk. Na een aantal lekkages en teasers begon Nike de officiële uitrol van de Air Force 1 Ultra Flyknit. U weet al dat deze gemoderniseerde aanpak op de AF1 lichter en flexibeler is dan ooit, maar kan het nieuwe ontwerp eigenlijk op het getestte origineel staan? Op basis van deze nieuwe afbeeldingen is het antwoord een klinkende 'ja'.

In het afgelopen jaar heeft Nike een heleboel vetgedrukte en lichte kleurwegen van de Nike Air Force 1 Flyknit Goedkoopste vrijgegeven. We hebben het gezien bij meerdere verschillende gelegenheden de multi-colored look. Helderrood en Royal Blue hebben hun aanwezigheid ook op het model gevoeld. Nu lijkt het erop dat Nike de subtieler route neemt omdat de Nike Air Force 1 Flyknit Mid Wolf Gray voor eenvoudiger (in kleur) vergeleken is met de bovenstaande opties. De Flyknit-bovenkant komt in Wolf Gray, net als veters, flywire , En de lederen hits die zorgen voor de Nike Swoosh, band, hiel tab en tong. Embossed Nike branding is op de tong en de hak geplaatst, terwijl de White Ultra-zool een mooi contrast biedt met de schoen.

Met de Onafhankelijkheidsdag en de Olympische Spelen in de nabije toekomst, is het geen betere tijd voor Nike om een ​​Amerikaanse luchtmacht Nike Air Force 1 Flyknit Wit Online Bestellen te onthullen. De traditionele tandem van royal en red grace de schoen's Flyknit en leer boven, als iriserende Swooshes pop off kwartalen. Wit ronde het trio uit op de tongsticker en middenzool, die een beetje hulp krijgt van doorzichtige teen- en hielbumpers. Deze laatste editie, die 'Blackout' is genoemd, maakt gebruik van een 'Black / White' bovenkant van wat er een Gratis Flyknit en opgenomen op een andere zwarte AF1 buitenzool. Voorbeelden hierboven zijn een paar "Multicolor" Flyknit Air Force 1 Highs, die voorlopig worden ingesteld langs de eerder genoemde "Black" en "Royal" opties. Deze nieuwe kleurweg kiest voor de altijd populaire regenboog gebreide bovenkant met hits van wit op de tong, band, Swoosh, en middelzool om de balans te helpen uitlijnen.
pages: 1
|

Home » Announcements » Nike Air Force 1 Flyknit Dames Korting