Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » Nike Air Max Thea Dames Roze Sale nl Messages in this topic - RSS
7/28/2017 10:02:35 PM
Jortyas8
Posts 2
Zeker, Nike Air Max-modellen zijn altijd gekomen met een exclusieve uitstraling van vrouwen, maar toen de Swoosh aankondigde dat het een model uitsluitend voor de dames zou maken, was het niet te verrassend dat de buitenzool versierd was met een verkleind Esthetische met een kleinere luchtbubbel die doorkruist. De Nike Air Max Thea Dames Blauw Winkel is op het punt om zijn eerste jaar op te wikkelen, en na het uitlek van het JCD-parel komt deze Grape-kleurweg terug naar levendige wortels dankzij een heldere paars en flitskalk.

Nike Sportswear drops een drie-pack "Bronzine" themeduiken voor de dames, die elk in de metallic bronzen tint zijn voorzien. In Bronzine en zwart is elke sneaker uitgerust met geweven jacquardbovenkanten, waarbij de Roshe Run een geweven bovenste met zwarte accenten ontvangt, en de Nike Air Max Thea Dames Bestellen nederland goedkoop en Internationalist elk versterkt met synthetische metalen panelen en reptiel getextureerde zwarte details. De Nike Sportswear Women's Jacquard "Bronzine" pak zal Zijn snel verkrijgbaar bij selecte Nike Sportswear retailers. Nike Sportswear introduceert een nieuw, maar retro-beïnvloed model voor de Air Max-familie, de Air Max Tavas. Met een vergelijkbare blik op de Air Max Thea van de vrouwen, heeft de Tavas een schone, moderne uitstraling met een traditionele Air Max-aantrekkingskracht. Ondanks zijn retro esthetiek, debuteert het in een grondige moderne kleurweg, met een opvallende combo van heldere groene tinten, waaronder Green Glow, Mint and Emerald, dan geaccentueerd met zwart. Bekijk hier de volledige nieuwe Tavas, en verwacht dat ze binnenkort bij Nike Sportswear retailers aankomen.

De Nike Air Max Thea Dames Kopen blijft zijn WMNS-overheersing in een overvloed aan kleurenwegen, zodat men jongens met kleinere maten heeft die passen in het lichtgewicht, ademend lucht maximale draagbare silhouet. Het laatste paar krijgt Nike's Jacquard-behandeling, die de gebruikelijke gaaspatronen vervangt voor die handtekening met een enkel geweven esthetiek, waardoor de bovenste vrijheid wordt getroffen met een aantal zigzagpatronen. Een levendige mango slaat in accenten op de fuschia basis, terwijl een schone, middelste zool het handtekening kussen van lucht max krijgt.

Nike Air Max Thea Dames Kopen heeft een wandeling gemaakt aan de wilde kant. De laatste LX-versie is opgeknapt met een aantal 'Max Orange', terwijl een beetje snakeskin-reliëfleer op de bovenkant schuift. Elke Thea is vol met lichtgewicht kussen, terwijl de zichtbare Luchtunit onder de hiel een constante herinnering is van hoe lang Nike die comfortabele zolen heeft gemaakt. Zoals de beste Swoosh-silhouetten is de Air Max Thea ontstaan ​​als een Veelzijdige sneaker die zich kan aanpassen aan tijden en trends. Het is gewend aan de trailblazing Joan Benoit als onderdeel van het Beautiful x Powerful-pak, en is onlangs aangewakkerd in een Chelsea boot. Nu is de loper verschenen in een lichtgewicht make-up met een zware klaproute.
edited by Jortyas8 on 7/28/2017
pages: 1
|

Home » Announcements » Nike Air Max Thea Dames Roze Sale nl