Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » nike air max 95 Messages in this topic - RSS
8/2/2017 4:01:10 AM
werrttyuity
Posts 2


Den revolutionerende Air-Sole enhed af Nike trådte i Nike sko i slutningen af ​​70'erne. I 1987, nike air max 95 tilbud debuterede med synlig luft i hælen, så fans mere end blot fornemmelsen af ​​Air-Sole komfort - pludselig kunne de se det. Siden da, Nike Air Max den nye generation er blevet et hit med atleter og samlere ved at tilbyde enestående og pålidelige farver og lys absorbere.

Nike Air Max 95 er en af ​​de mest innovative sko af Air Max familien. Udgivet i 1995, nike air max 95 dame var den første sko til at introducere Air Max dæmpningssystem i både hælen er på forkant. Sammen med en god dæmpning kom den øvre støtte af hælen.

Air Max 95 afbilder en 3M reflekterende materiale. Først udformet som en løbesko, nike air max 95 sort er trukket ind i en afslappet sko samt. Med mere end 150 colorway og retroespansioni frigivet, Nike Air Max 95 er fortsat forud for spillet på banen og på landevejen.

Tidligere på sommeren blev Nike Air Max 95 Jacquard Ultra indført i farve OG "Slate", nike air max 95 hvid og det synes nu, at den klassiske Nike Air Max 95 vil blive taget op igen for at koordinere med sit tyvende jubilæum. Flaunting sin gradient blå palet gradient gennem sine sidepaneler, er de hvide accenter anvendes tungen, bygningen i den øvre mesh,

http://www.nmdsko.com/
pages: 1
|

Home » Announcements » nike air max 95