Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » adidas Tubular Korting Messages in this topic - RSS
8/8/2017 9:26:06 PM
Victorq3
Posts 2


Drie nieuwe kleurwegen van de adidas Tubular Korting zijn net als onderdeel van het Mélange Knit Pack gedaald. Beschikbaar in uw keuze van Mystery Blue, Light Brown en Antique Brass, hebben alle drie de kleurwegen van de adidas Tubular Radial een melange gebreide constructie op de Bovenkant met suède overlays op de middelvoet, de teen en de hak. Het Antieke Brass paar is afgewerkt met een zwarte Tubular sole unit, terwijl de Mystery Blue en Light Brown kleuren opties zijn voorzien van witte Tubular soles.Welcome the Fall met een gloednieuwe kleurweg van de Adidas Tubular Radial. Een van de vele adidas Tubular modellen bestaan , Deze kleurweg van de Radial komt bedekt met een collegiale marine tonale bovenkant die is vervaardigd uit een quilted leren boven- en suède overlays. Adidas branding is toegevoegd aan de tong en de hak, terwijl een blauwe buiszool de look kijkt.

2017 markeert als het Jaar van de Haan in de Chinese Dierenriem, en met het Chinese Nieuwjaar nadert (28 januari) wordt deze laatste variant van de adidas Tubular Winkels nederland behandeld in een feestelijk thema. In een traditioneel palet is zwart gehandhaafd Het bovenste leer / neopreen, terwijl het op een scherpe witte buisvormige zool rust voor een eenvoudige tweekleurige afwerking. Een onderscheidbaar element is gefocust op het veerlapje van het veerhuid, dat ook een veelkleurig Haanborduurde logo draagt ​​om zijn respectieve esthetiek af te ronden.

Omdat een zwarte en witte kleurweg zo simpel en klassiek is op een sneaker, is het moeilijk voor me om te geloven dat adidas geen adidas Tubular Wit Uitverkoop rocking liet zien die er uitziet. Dat is onlangs veranderd, aangezien het model is gespot om het tijdloze motief te schommelen. De adidas Tubular Radial wordt geleverd met een zwarte basis, vervaardigd uit neopreen en suède. De tonale uitstraling van de schoen is tegengesteld door de witte accenten die op de hiel- en tongbrandmerken, de buiszool en de stippelletten worden geplaatst. Zeker een van de meest eenvoudige kleurenwegen op het model, maar het is ook een van de meest veelzijdige.

Heb je de zwarte en roze kleurweg van de adidas Tubular Rood Aanbieding gevoeld die we je vorige week laten zien? Terwijl het lijkt op de Sirene Red Roshe Run, heeft het een kijkje genomen als zijn eigen. We zijn nu in een nieuwe week en we hebben twee nieuwe kleurenwegen om u te laten zien van het nieuwste Tubular silhouet. De eerste komt in een overwegend zwart bovenkant, dat wordt aangevuld door bourgondië die op de toebox en op de spikkels op de middelzool vermeldt. De tweede duurt de tonale route, aangezien de hele schoen in grijs is bedekt met witte, spetterende landing op de buisvormige midsole.

De adidas Tubular Bestellen goedkoop zie je hierboven, niet te lang geleden gedaald. Als je nog steeds op het hek zit met betrekking tot deze potentiële pick-up, kunnen deze nieuwe afbeeldingen je overtuigen om een ​​paar op te halen. De adidas Tubular Radial begint met een zwarte basis die uit neopreen en suède materiaal bestaat. Het breken van de tonale uitstraling van de schoen zijn de witte accenten geplaatst op de hak en tong branding. Extra Wit is te zien op de buiszool en de gestippelde veters. Het kan eenvoudig in kleurenschema zijn, maar het is ook een van de meest veelzijdige.
pages: 1
|

Home » Announcements » adidas Tubular Korting