Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » adidas ultra boost zwart Messages in this topic - RSS
8/10/2017 12:50:56 AM
fgfdghipp
Posts 2


Het adidas ultra boost heren paar komt in dezelfde kleurweg maar heeft verschillende nautische tinten door de hele bovenkant en het donkerder toneelgebied heeft de drie streep branding die mengt.

De zool stretch Web adidas ultra boost wit neemt de energie door de BOOST tussenzool en de footprint perfect en zorgt voor een dynamische voorwaartse beweging. Daarnaast is de nieuwe hiel bouw van Ultra BOOST ondersteunt de voet en zorgt voor een comfortabele, natuurlijke beweging van de achillespees.

Bovendien adidas ultra boost zwart adidas Ultra Boost bevat een nieuwe geïntegreerd in de zool draaisysteem die zorgt voor een goede stabiliteit en bewegingsvrijheid in de hiel en de voorvoet.

Deze hardloopschoen is voorzien adidas ultra boost dames van een naad-vrij, ademend Upper geweven dat zich aanpast aan de vorm van de voet perfect. Een voorgevormde hiel en synthetische overlays op de middenvoet zorgen voor een optimale stabiliteit tijdens een adiWEAR zool met Continental rubbersamenstelling zorgt voor een uitstekende grip.

http://www.witsneakers.com/
pages: 1
|

Home » Announcements » adidas ultra boost zwart