Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » Nike Zoom Fit Goedkope echte Messages in this topic - RSS
8/28/2017 10:48:19 PM
Morganp1
Posts 2


De Nike Zoom Fit Goedkope echte is een van de meest ongewone creaties die Nike Sportswear heeft opgebouwd in recent geheugen, en tot nu toe heeft het nog niet zo veel spatten gewonnen, maar dit trio van premium nieuwe looks kan dat helpen veranderen . De schoen die een gestileerde herinterpretatie combineert met de Zoom Seismic-bovenkant met het Zoom Spiridon-gereedschap, komt deze winter in drie tonale mesh en nubuck bovenkant, met uw keuze uit Loyal Blue, Bamboo, and Team Red. Al drie zullen binnenkort beschikbaar zijn bij selecte Nike Sportswear retailers wereldwijd.

Nike vervolgt zijn officiële uitrol van de nieuwe Nike Zoom Fit Online Kopen basketbalschoen met een PE voor een van de meest polariserende supersterren in de Draymond Green van de NBA - Golden State. De voormalige Spartan is een stevige supporter van de Hyperrev serie, die een verscheidenheid aan PE kleurwegen draagt ​​tijdens de 2016 NBA Finals en de eerste helft van het NBA Seizoen 2016-2017. Binnenkort zal hij een nieuwe PE van de all-new Zoom Rev, die zijn D23 logo geborduurd op de tong en zijn trui nummer op de hak heeft gekregen.

Op slechts 20 jaar jong is Devin Booker één van de meest gerespecteerde jongeren in de NBA voor zijn zoete sprongschot, uniek speelvermogen en hyperbolische groei in slechts een en een half jaar in de competitie. Het is niet te ontkennen dat hij een toekomstige All Star en Bonafide stud zal zijn. Daarom mag het niet verwondering zijn dat Nike Basketball dit seizoen de tweede toonaangevende scorer van de Sunen al met enige benijdenswaardige speler exclusives geeft. Vandaag keken we naar de Nike Zoom Fit Groen Bestellen
, de getransformeerde nieuwste versie van de altijd vormveranderende Nike Hyperrev-serie, in een Suns-centric "Away" kleurweg die uitsluitend voor Devin Booker is gemaakt.

De Nike Hyperrev-serie is een bewijsgrond voor een aantal huidige Nike Basketball-atleten. Kyrie Irving hielp de eerste Hyperrev in de wereld te introduceren en hoopt nu in de Kyrie 3 on-court. Paul George volgde in zijn voetsporen en zal in de nabije toekomst zijn eigen handtekening onthullen. Nike Basketball duwt nog steeds de Hyperrev in een geheel nieuwe richting, afhankelijk van het jaar, en de versie van 2017, nu gewoon bekend als de Nike Zoom Fit Wit Nederland , sport een volledig vernieuwde look.

Nike Sportswear slaagde erin om een ​​paar jaar geleden hun retro All Conditions Gear-afdruk terug te brengen, maar wat mensen echt wilden waren waar en door een aantal Nike ACG's meest iconische silhouetten. De Nike Air Mowabb kwam er weer uit, maar slaagde er niet in om de eerste hype te vangen als gevolg van een prijsstijging en de steeds veranderende belangen van sneakerheads. Mensen wilden een meer technisch-savvy model met retro invloeden die nog steeds functioneerden als een weerbestendige, stijlvolle manier om de koudere maanden te overleven. Daar komt het Nike Zoom Fit Grijs Kopen Terra Sertiq '16 model in.
pages: 1
|

Home » Announcements » Nike Zoom Fit Goedkope echte